Ο Αλχασάν Καμαρά μίλησε στα κανάλια Novasports και τον Ευγένη Δαδαλιάρα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, την προσπάθεια της ομάδας του και το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Για το αποτέλεσμα: Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Πιστεύω πως παίξαμε καλά, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι θετικό, αν και είχαμε τις πιθανότητές μας. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε να πιέσουμε, αλλά δεν καταφέραμε να φτάσουμε στην ισοφάριση”.

Για το κομβικό σημείο της αναμέτρησης: “Το κομβικό σημείο ήταν η συγκέντρωση. Χάσαμε την συγκεντρωσή μας και αυτό μας κόστισε. Όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες αρκεί μία στιγμή για να βρεθείς πίσω στο σκορ. Ο ΠΑΟΚ ήταν συγκεντρωμένος και το εκμεταλλεύτηκε, ενώ εμείες χάσαμε την συγκέντρωσή μας και το πληρώσαμε. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε”.

Για το τι κρατάει από το ματς: “Στο τέλος πιέσαμε τον ΠΑΟΚ. Τους προκαλέσαμε νευρικότητα και πανικό. Κλείσαμε τον ΠΑΟΚ στα καρεά του και αν είχαμε ακόμα 5-10 λεπτά θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε κι άλλες ευκαιρίες και να φτάσουμε στην ισοφάριση. Πιέσαμε τον αντίπαλο και θα του προκαλέσαμε πανικό”.

Για το γκολ του: “Είναι το πρώτο μου τέρμα στο πρωτάθλημα. Και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Το πέτυχα σε ένα γήπεδο που ο αντίπαλος μέχρι σήμερα δεν είχε δεχθεί κάποιο γκολ. Ανυπομονώ να σκοράρω και στο δικό μας γήπεδο”.