Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ πέρασε η ΑΕ Μεσολογγίου μετά την εκτός έδρας νίκη που πέτυχε επί του Απόλλωνα Δοκιμίου με 3-1.

Οι νικητές ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα, απέναντι στην φιλόδοξη ομάδα του Απόλλωνα Δοκιμίου, και προηγήθηκαν στο 23΄ με κοντινή κεφαλιά από τον Καλοκαίρη μετά από  εκτέλεση κόρνερ του Κοκκώνη.

Στο 35΄η ΑΕΜ διπλασίασε τα τέρματά της με σκόρερ τον Αποστόλη Τσιούνη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την όμορφη μπαλιά του Λίτσου.

Με την έναρξη του Β΄ ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49΄ο Τσιούνης πέτυχε το τρίτο γκολ της ΑΕΜ, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα(1-3) στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με σουτ ο Μπαλάφας, μετά από σέντρα του Τσακανίκα

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καλαμάρης με βοηθό τον Κουτρομάνο και τον Αντωνόπουλο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Δοκιμίου (Ανδρέας Κονδύλης)

Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας, Κοσυφαρίνης, Μυλωνάς(64΄Κρανιάς), Ψηφής, Καταρέλος, Ξευγένης(56΄Γιαννακάς), Αθανασίου, Δαλαγιώργος(70΄Βασιλείου), Μπαλάφας, Σπυριλιώτης(18΄λ.τρ. Κονδύλης)

ΑΕ Μεσολογγίου (Γιώργος Γιάκος)

Καραγκούνης, Κοκκώνης, Στεργίου, Παναγιωτόπουλος, Λίτσος, Τζαμαλής(53΄Καβαλλάρης), Τσιούνης(81΄Μιχαήλ), Καλοκαίρης, Πιστιόλης(53΄Βασιλογιάννης), Μιχαλόπουλος(70΄Φονταλής), Ντζιμάνης