Ασορτί με τον καιρό η αναμέτρηση που έγινε την Κυριακή το πρωί στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου ανάμεσα στον γηπεδούχο ΑΟ Αγρινίου και τον Αστέρα Κυψέλης.

Η ομάδα του ΑΟΑ ήταν καταιγιστική νικώντας τον Αστέρα με 5-0.

Πολύ καλό ματς παρά την δυνατή βροχή που έπεφτε σε όλη την διάρκεια του αγώνα , αρκετές φάσεις ανάμεσα στις δυο εστίες , και μεγάλος πρωταγωνιστής ο Θωμάς Γκουρνέλος που πέτυχε τα 4 από τα 5 γκολ της ομάδας του.

Όσο αφορά την εξέλιξη του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν φάσεις ανάμεσα στις δυο εστίες δίχως γκολ, αλλά δοκάρι στο 21΄με τον Χ.Χ.Γκουρνέλο. Στην επανάληψη όμως ανέλαβε δράση ο Θωμάς Γκουρνέλος…

Στο 47΄ο Θ. Γκουρνέλος έδωσε έτοιμο γκολ στον Χ.Σ.Γκουρνέλο, ο οποίος με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Η συνέχεια ανήκει στον Θωμά Γκουρνέλο που πέτυχε 4 γκολ!! Στο 74΄, 76΄, 81΄και 89΄ , διαμορφώνοντας το τελικό 5-0…

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καζανάς με βοηθό τον Χουλιάρα και τον Αναστασίου

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Α.Ο. Αγρινίου (Βασίλης Βασιλόπουλος)

Βασιλόπουλος, Στεφανίδης, Κρανιάς (71΄ Νικολόπουλος), Σαγάνης (86΄ Μάρκος), Νταραντούμης (85΄ Μέργιανος), Γκουρνέλος Χ.Σ., Μακρής (62΄ Παπαδήμας), Γκουρνέλος Χ.Χ., Παπαβασιλείου, Γκουρνέλος Θ., Κωστόπουλος.

Αστέρας Κυψέλης (Χρήστος Χαριτίδης)

Χαριτίδης, Τσιλίκης (75΄ Μουρτζιάπης Τ.), Κοκκώνης (83΄ Ζέκα), Ράπτης, Παπαθανασίου Α., Μουρτζιάπης Ι. (46΄ Χότζα), Παπαθανασίου Η., Βλαχοδήμος, Ασβεστόπουλος, Αυγέρης, Βαϊνάς.