Με τη έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου να βρίσκεται λίγο περισσότερο από έναν μήνα μακριά, όλες οι ομάδες ετοιμάζονται να μπουν δυνατά, με στόχο να ενισχυθούν για το υπόλοιπο της σεζόν. Μία από αυτές είναι και ο Ολυμπιακός, που ήδη έχει κάνει την… έρευνά του και έχει κατασταλλάξει στους ποδοσφαιριστές που θα τον απασχολήσουν από την εγχώρια αγορά.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται και δύο πιτσιρικάδες, οι οποίοι έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με την έως τώρα εικόνα τους στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για τον Γιώργο Λιάβα του Παναιτωλικού και τον Φώτη Ιωαννίδη του Λεβαδειακού.

Ο Λιάβας είναι ένα από τα κορυφαία ταλέντα τις ακαδημίας του Παναιτωλικού. Είναι 17 ετών (γεννημένος στις 12/2/2001) και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, αλλά μπορεί να καλύψει και τις θέσεις της άμυνας. Πρόσφατα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ το περασμένο καλοκαίρι προωθήθηκε σην πρώτη ομάδα.

Ο Τραϊανος Δέλλας τον εμπιστεύεται και ήδη ο πιτσιρικάς έχει πραγματοποιήσει 7 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος. Επιπλέον ο Λιάβας είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες και είναι μέλος της Εθνικής U19.

https://talentabout.gr