Σε αγώνα που έγινε στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου το Σάββατο το μεσημέρι ο Αστέρας Καμαρούλας νίκησε με 2-0 τον Κεραυνό Ποταμούλας. Οι νικητές ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πήραν δίκαια τους 3 βαθμούς της νίκης.

Από το ξεκίνημα του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Παναγιώτη Βραχωρίτη επέβαλλαν τον ρυθμό τους δημιουργώντας ευκαιρίες για γκολ.

Μόλις στο 10΄ο Κουκουγιάννης με κοντινή κεφαλιά απείλησε την εστία του Κεραυνού, με τον Κόκκαλη να απομακρύνει την μπάλα.

Στο 23΄ ο Κουκουγιάννης με δυνατό μακρινό σουτ ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους. Επτά λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημίχρονου μετά από όμορφο συνδυσμό Λαίνα με τον Τηλιγάδα ο Λαίνας πετυχαίνει το δεύτερο γκολ του Αστέρα.

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη δυο ευκαιρίες για γκολ Στο 39 ο Λαινας από την μικρή περιοχή σουτάρει αουτ και στο 42 ο Αριστοπουλος μονος με τον τερματοφύλακα κάνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα αουτ.

Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού, με τον Αστέρα  στο 70 με τον Γρηγορόπουλο   να κάνει το σουτ  και τον Κόκκαλη και να απομακρύνει  σε κόρνερ, και τους φιλοξενούμενους  στο 85΄ να χάνουν  την μοναδική ευκαιρία τους,  με τον Σαμψώνα να κάνει το δυνατό σουτ και η μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια του Μορβάν

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσοπλάκος με βοηθό τον Κορδολαίμη και τον Ροδάτο

Οι Συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης)

Μορβάν, Αριστόπουλος, Γρηγορόπουλος, Τσακανίκας, Γιώτης, Παναγιωτόπουλος, Τρομπούκης(76΄Καπέλης), Κουκουγιάννης(83΄Δράκος), Κατσιώρης(61΄Κορέτσης), Λαίνας, Τηλιγάδας(89΄Πλαστήρας)

Κεραυνός Ποταμούλας (Πάρασκευάς Σαμψώνας)

Κόκκαλης, Αυγέρης, Τηγανίτας Α., Τηγανίτας Δ.(46΄Καψάλης), Ντίνος, Κόκκαλης Θ(58΄Ανδρώνης)., Σαμψώνας, Στρεμμενος(65΄Κωνσταντόπουλος), Γκρίζης, Κόκκαλης Γ., Κοσυφαρίνης