Χωρίς νίκη και χωρίς γκολ στα τρία τελευταία επίσημα παιχνίδια της, η πρωταθλήτρια ΑΕΚ βγαίνει εκτός Λεκανοπεδίου για το πρωτάθλημα μετά από δύο μήνες. Βρίσκεται πλέον εννέα βαθμούς από την κορυφή, κάτι που σημαίνει ότι οι απώλειες από εδώ και πέρα καταδικάζουν.

Στόχος της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι να επαναλάβει ότι έκανε στις δύο εξόδους ως τώρα, σε Τρίπολη και Ηράκλειο, το τρίποντο.

Με ένα βαθμό στα δύο τελευταία παιχνίδια, η ΑΕΚ για πρώτη φορά μέσα στο 2018 δεν πήρε νίκη σε δύο διαδοχικά παιχνίδια.

Από το Αγρίνιο πέρασε θριαμβευτικά τον περασμένο Γενάρη με 4-1 και έγινε αιτία να απολυθεί ο Μάκης Χάβος και να βρει δουλειά ο πρώην της, Τραϊανός Δέλλας. Αυτός την υποδέχεται τώρα, αφού πριν από δύο χρόνια τη νίκησε με τον Ατρόμητο, όταν την είχε αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα Super League Σουρωτή.

Η ΑΕΚ έχει χάσει δύο φορές στο Αγρίνιο, όταν γύρισε στη μεγάλη κατηγορία, το 2016 και το 2017. Δύο αγώνες παρένθεση στην καλή παράδοση που έχει με τον Παναιτωλικό.

Ο Παναιτωλικός έχει ένα βαθμό στα τρία τελευταία, αλλά οι 11 από τα επτά πρώτα τον κρατούν ακόμα ήσυχο. Άλλωστε είναι μέσα στην τριάδα φωτιά, ΠΑΟΚ (έπαιξε και έχασε), ΑΕΚ (παίζει) και Ολυμπιακό (θα παίξει).

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να βάλει δύσκολα στην ΑΕΚ,

Η ιστορία

Νίκες Παναιτωλικός: 2

Ισοπαλίες: 1

Νίκες ΑΕΚ: 9

 

Με γηπεδούχο τον Παναιτωλικό

Νίκες Παναιτωλικός: 2

Ισοπαλίες: 0

Νίκες ΑΕΚ: 4