Στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ο ΑΟ Ρηγανά έπαιξε καλή μπάλα, δίχως όμως να καταφέρει να πάρει το «τρίποντο».

Το Σάββατο το μεσημέρι στο ΔΑΚ Αγρινίου οι ποδοσφαιριστές του Βαλάντη Ζώη κόντρα στον Ηρακλή Αστακού δεν έθελξαν με την απόδοσή τους, αλλά σημασία έχει πως είχαν την ουσία (ότι δηλαδή δεν υπήρχε στα άλλα ματς) του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας.

Πανηγύρισαν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και πλέον ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία. Το τελικό 3-0 απέναντι στον φιλότιμο Ηρακλή Αστακού είναι δίκαιο με βάση την απόδοση των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο

Ο ΑΟ Ρηγανά ξεκίνησε με στόχο να πάρει την νίκη και το τελικό αποτέλεσμα τον δικαιώνει. Από την άλλη μεριά ο φιλοξενούμενος Ηρακλή Αστακού ήρθε στο Αγρίνιο να διεκδικήσει την νίκη. Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης φάνηκε ότι στόχος ήταν το γκολ, χωρίς να αγωνισθεί αμυντικά. Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Λιάκα όμως δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Μαυρούλια και δίκαια γνώρισαν την ήττα.

Όσο αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος της συνάντησης οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με την συμπλήρωση 23 λεπτών στο παιχνίδι. Στην συνέχεια κατάφεραν να μην παραβιαστεί η εστία τους , και με το ξεκίνημα της επανάληψης πέτυχαν γρήγορα το δεύτερο γκολ.

Στην αντίπερα όχθη ο Ηρακλής Αστακού προσπάθησε με τον Κοτρότσο και τον Ταφάνι να μπεί και πάλι στον αγώνα, αλλά ο Φάτσαλης….είχε διαφορετική άποψη και με την είσοδό του στο γήπεδο πέτυχε το τρίτο γκολ, και κάπου εκεί τελείωσε και η αναμέτρηση με νικητή τον ΑΟ Ρηγανά με 3-0

DSC05110

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ

3΄Δυνατό σουτ από τον Φ. Κορομηλά άουτ

7΄Δυνατό σουτ από τον Κοτρότσο η μπάλα άουτ

22΄1-0 Ατομική πρσσπάθεια και σέντρα από τον Κάππα, στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Στραβοδήμος που με κοντινό σουτ δίνει το προβάδισμα στον ΑΟ Ρηγανά

29΄Μακρινό σουτ από τον Κοτρότσο η μπάλα στα χέρια του Μαυρούλια

46΄Πέναλτι για τον ΑΟ Ρηγανά μετά την ανατροπή του Κατερινόπουλου στον Στραβοδήμο.

47΄2-0 Ο Ζαχαράκης εύστοχος από τα έντεκα βήματα διπλασιάζοντας τα γκολ για τον ΑΟ Ρηγανά

67΄Κοντινή κεφαλιά από τον Γιαννειό, ο Καραχάλιος απομακρύνει την μπάλα πριν περάσει την γραμμή του τέρματος

73΄ 3-0  Φάση διαρκείας στα καρέ του Ηρακλή. Πρωταγωνιστές ο Καλογεράκης με τον Φάτσαλη. Ο Φάτσαλης με σουτ διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

75΄Κεφαλιά από τον Ταφάνι η μπάλα άουτ

85΄Δυνατό σουτ από τον Φάτσαλη απομακρύνει ο Κατερινόπουλος

94΄ Δυνατό σουτ από τον Κοντοζήση άουτ

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γκιάφης με βοηθό τον Αντωνόπουλο και τον Ροδάτο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Ρηγανά (Βαλάντης Ζώης)

Μαυρούλιας, Καλογεράκης(75΄Πελεκάνος), Κάππας, Κορομηλάς Φ., Κωστής, Καραχάλιος, Στραβοδήμος(55΄Κωστόπουλος), Ζαχαράκης, Τουρλίδας(72΄Φάτσαλης), Κορομηλάς Α. (90΄ Τσακνής), Αυγέρης

Ηρακλής Αστακού (Γιάννης Λιάκας)

Κατερινόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Λιβάνης Π., Λίλας, Κωνσταντίνου, Κατσιγιάννης(63΄Κοντοζήσης), Τζακώστας, Ταφάνι, Κοτρότσος, Γιαννειός(67΄Κελεπούρης), Καραλής(63΄Τσιλίκας)