Ο Παναιτωλικός γνώρισε την ήττα με 4-1 από τον Ολυμπιακό στον σημερινό αγώνα για το πρωτάθλημα υποδομής Κ19 της Super League. Η ομάδα του Αγρινίου προηγήθηκε στο 32’ με γκολ του Καββαδία, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 39’ με τον Βοΐλη. Ο ίδιος έκανε το 2-1 στο 50’, για να αυξήσει τη διαφορά ο Ξενιτίδης στο 70’. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Πέιος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Το φιλμ της αναμέτρησης:

20′ Φάουλ από τα δεξιά εκτέλεσε ο Ξενιτίδης, κεφαλιά από τον Βοΐλη, με την μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Καλαντζή

26′ Διπλή πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού. Λάθος του τερματοφύλακα Καλαντζή του Παναιτωλικού, σουτ του Ξενιτίδη μέσα από την περιοχή, απομάκρυναν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή. Το ίδιο και σε δεύτερο χρόνο, μετά την κεφαλιά που έπιασε ο Βοΐλης από πλεονεκτική θέση.

30′ Καλό σουτ του Ξενιτίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα σταμάτησε στα σώματα των αμυντικών της ομάδας του Αγρινίου.

32′ 0-1: Κάθετη πάσα από το χώρο του κέντρου στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού, ο Καββαδίας βρέθηκε απέναντι από τον Καραργύρη και τον πλάσαρε, ανοίγοντας το σκορ.

35′ Νέα ευκαιρία για τον Παναιτωλικό με τον Καββαδία σε θέση τετ-α-τετ με τον Καραργύρη, αλλά το πλασέ του πέρασε δίπλα από την εστία.

39′ 1-1: Καλή κυκλοφορία της μπάλας, ο Τσάβος από τα δεξιά έκανε το γύρισμα και ο Βοΐλης με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, ισοφάρισε.

40′ Πολύ ωραία ενέργεια από τον Μαρίνο, έκανε το σουτ από πλάγια θέση, αλλά ο Καλαντζής απομάκρυνε εντυπωσιακά.

43′ Φάση… καρμπόν με εκείνη του 39ου λεπτού. Γύρισμα ξανά του Τσάβου από τα δεξιά, σκόραρε ο Βοιΐλης, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφ σάιντ. Οριακή η φάση…

49′ Μακρινό σουτ από τον Πέιο, δεν βρήκε το στόχο.

50′ 2-1: Ο Ολυμπιακός γυρίσε το ματς και πήρε το προβάδισμα… Ο Τσερκώνης έκανε το σουτ από τα αριστερά, ασταθής απόκρουσε του Καλαντζή και ο Βοΐλης μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα.

56′ Δυνατό σουτ από τον Μαρίνο, έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ ο Καλαντζής.

70′ 3-1: Εκπληκτικό γκολ από τον Ξενιτίδη που «κρέμασε» τον Καλαντζή και έδωσε διαφορά δύο γκολ στον Ολυμπιακό.

79′: Μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία… Ο Μαρτίνης μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή, έκανε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Καλαντζή.

90’+3 4-1: Στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός με τον Πέιο να τελειώνει ιδανικά τη φάση, σημειώνοντας το τέταρτο γκολ.

90’+5: Σε πλεονεκτινή θέση ο Ντουμάνης, πλάσαρε, αλλά η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19: Καραργύρης, Τσάβος, Ράμα, Πέιος, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Φέκκας (72′ Γλυνός), Μαρίνος (88′ Γκοτζαμανίδης), Τσερκώνης (80′ Ντουμάνης), Βοΐλης.

Παναιτωλικος Κ19:  Καλαντζής, Ντόβας, Γρηγοριάδης, Μελιάδης, Μπακαδήμας, Φυτόπουλος, Τσιαντής (80’ Πανταζής), Φραντζέσκος, Θώδης (57’ Έντις), Αλομπισάτ 989’ Παναγιωτίδης), Καββαδίας.