Σε ένα μέτριο παιχνίδι με λίγες φάσεις εκατέρωθεν , ο ΑΟ Αγρινίου σε αγώνα που έγινε στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου την Κυριακή το μεσημέρι  νίκησε την ΑΕ Αγίου Δημητρίου με 1-0. Το χρυσό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 44΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Σαγάνας.

Στην επανάληψη προσπάθησε η ΑΕ Αγίου Δημητρίου να αντιδράσει με μία κοντινή κεφαλιά από τον Λαμπρακόπουλο που πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Βασιλόπουλου.Από την άλλη μεριά ο ΑΟ Αγρινίου στο 70΄είχε σουτ στο δοκάρι από τον Κοκώνη μετά από μπαλιά του Χ. Γκουρνέλου.

Ήταν η 4η σερί νίκη στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας για τον ΑΟ Αγρινίου που τον εδραιώνει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λιόνας με βοηθό τον Βασιλόπουλο και τον Κουτρομάνο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Αγίου Δημητρίου ( Άγγελος Πανέτας)

Δημητρίου, Καλοκαίρης, Παππάς (45′ Μπαμπάτσικος), Κυτούγιας, Στεφανόπουλος, Κουτρομάνος, Βασιλόπουλος, Σχίζας (65′ Παπαδόπουλος), Πανταζή, Λαμπρακόπουλος, Κωστακιώτης
ΑΟ Αγρινίου ( Βασίλης Βασιλόπουλος)

Βασιλόπουλος, Στεφανίδης, Κρανιάς (79′ Παπαδήμας), Σαγανάς, Νταραντούμης, Γκουρνέλος Χ., Μακρής (67′ Νταρίλας), Γκουρνέλος Χ. (90′ Μάρκος), Παπαβασιλείου, Κοκώνης (89′ Πριτσούλης), Κωστόπουλος