Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, δήλωσε ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας μιλώντας στην κάμερα της Nova με τη λήξη του ματς.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα, που έχει πολλούς τρόπους ανάπτυξης. Κρατάμε την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου, τα παιδιά είχαν καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους και θα μπορούσαν το κάτι παραπάνω», δήλωσε λιτά ο Δέλλας.

Νεώτερη ενημέρωση

Ο Τραϊανός Δέλλας δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

“Ήρθαμε σε ένα γήπεδο που δυσκολεύει όλες τις ομάδες, απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα που παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και με αρκετούς τρόπους ανάπτυξης. Δεχτήκαμε τυχερό πρώτο γκολ και μετά το δεύτερο το οποίο ελέγχεται για οφσάιντ. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος. Μείναμε με δέκα παίκτες και κάναμε αυτό που έπρεπε, σκοράραμε και προβληματίσαμε τον αντίπαλο, άλλωστε δεν έχουμε φιλοσοφία να αγωνιζόμαστε για να καταστρέψουμε το παιχνίδι. Είναι θετική η αντίδραση. Ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια. Πληγωθήκαμε από το δεύτερο γκολ και έβαλα τον Καμαρά για να αξιοποιήσουμε κάποιους κενούς χώρους. Ο στόχος της ομάδας είναι ξεκάθαρος, η παραμονή στην κατηγορία σε μία δύσκολη και ανταγωνιστική χρονιά”