Με γκολ που δέχτηκε στο 87’ η ομάδα Κ19 του Παναιτωλικού έχασε 1-0 από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League. Στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε γκολ του Αλομπισάτ. Αγωνίστηκαν οι: Καλαντζής, Ντόβας, Γρηγοριάδης, Μπακαδήμας, Γιαννιώτης Δ., Φυτόπουλος, Τσιαντής, Φραντζέσκος, Διγκόζης (72’ Πατίλας), Σκόνδρας (46’ Αλομπισάτ), Καββαδίας.

 

Με το ίδιο σκορ έχασε στην Ξάνθη η ομάδα Κ17 του Παναιτωλικού με γκολ που δέχτηκε στο 72’ από τον Κοτόπουλο. Νωρίτερα (στο 63’) ο σκόρερ του αγώνα νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Καρβέλη σε εκτέλεση πέναλτι. Από το 78’ ο Παναιτωλικός  αγωνίστηκε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Παπανικόπουλου. Αγωνίστηκαν οι: Καρβέλης, Φραγκούλης, Νταλιάνης (73’ Ντούλιας), Λαζαρίδης, Σκιαδάς (46’ Κωνσταντόπουλος), Θεοτοκάτος, Δήμος, Κρανιώτης (61’ Γιάκος), Μπελεβώνης, Παπανικόπουλος, Καρατσώλης (68’ Τρομπούκης).

 

Με γκολ που σημείωσε ο Κουτσός στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, η Ξάνθη κέρδισε 1-0 τον Παναιτωλικό στον αγώνα Κ15. Αγωνίστηκαν οι: Πουλιάνας, Γκρέστας (81′ Κραμποκούκης), Κουνάβας, Τσαμπάς, Ζαβέρδας, Καλογερόπουλος, Ζέκα (41’ Αυγέρης), Νικολάου, Ρουπάκης (77′ Μπαρμπαγιάννης), Ταράσης (64′ Μπαγιάτης), Παπαδόπουλος.