Για τον τραυματισμό του, την πορεία της αποθεραπείας του, αλλά και το μέλλον μίλησε ο Αλχασάν Καμαρά στο BBC Sport. Οπου και στάθηκε στη βοήθεια του Παναιτωλικού και όλων στην ομάδα. «Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς σωματικά και ψυχολογικά, αλλά είμαι έτοιμος να διαχειριστώ την κατάσταση με θετικό τρόπο. Η κοπέλα μου με βοηθά πολύ και παίζει κομβικό ρόλο να ξεπεράσω αυτή τη ΄μάχη’. Επίσης και η ομάδα με βοηθά, τόσο υλικά όσο και ψυχολογικά. Μάλιστα έφερε ψυχολόγο να μιλήσω και να με βοηθήσω. Εκτιμώ επίσης τη συμπαράσταση των συμπαικτών μου», είπε αρχικά.
Και συνέχισε.  «Είναι μία δύσκολη περίοδος για μένα, γιατί ο τραυματισμός ήρθε τη στιγμή που που πήγαινα καλά με την ομάδα. Πρόκειται για μεγάλο πλήγμα για εμένα, καθώς δεν θα καταφέρω να πετύχω τους στόχους μου. Ηθελα να είμαι μεταξύ των πρώτων σκόρερ της κατηγορίας και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Ομως θα προσεύχομαι για την ομάδα και θα υποστηρίζω τους συμπαίκτες μου με όλη την καρδιά του, ώστε να τα καταφέρουν έστω και χωρίς εμένα».
Κλείνοντας μίλησε το μέλλον, όπου σχολίασε πως «πρέπει να επιδείξω υπομονή, να ξεκουράσω το γόνατό μου μετά την επέμβαση και ελπίζω να επιστρέψω πιο δυνατός».