Στο ντέρμπι των ομάδων της Μακρυνείας ΑΕ Μακρυνειακός και Αχιλλέας Γραμματικούς μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς στο ισόπαλο 1-1.

Ήταν το εξ΄αναβολής παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας του 1ου ομίλου που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο της Μακρυνούς.

Πριν την έναρξη του αγώνα υπήρξε ενός λεπτού σιγή είς μνήμη του προέδρου του Μακρυνειακού Αντώνη Μπουρδούνη που έφυγε πρόσφατα από την ζωή, καθώς και του ποδοσφαιριστή του Αράκυνθου Ματαράγκας Χρήστου Σιβρήκα.

Όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης ο Αχιλλέας Γραμματικούς προηγήθηκε στο 17΄ με σκόρερ τον Κούστα. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 81΄με τον Πολύζο Ε., ενώ δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες για να πάρουν τους 3 βαθμούς της νίκης, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λάμπρου με βοηθούς τον Λιακώνη και τον Σπυρόπουλο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Μακρυνειακός (Νίκος Θεοδωρόπουλος)

Μόσχος, Αριστόπουλος Κ., Οικονόμου Α., Τσιντζέλης, Πολύζος Α., Μπούρδος Ν.(72΄Μπούρδος Φ.), Οικονόμου Σ., Πολύζος Ε., Αριστόπουλος Ε.(36΄Κουμπουλής Ν), Νικολέτας, Μπακόλας(84΄Διαμαντής)

Αχιλλέας Γραμματικούς (Σπύρος Μπανάκας)

Τσαγιάννης, Κουλουκούρας Β., Θεοδωρόπουλος, Παπασπύρος, Σταμάτης, Χαμηλός, Κουλουκούρας Θ., Καλύβας(46΄Τσουκάλης), Κούστας(70΄Γεραφέντης), Μπανάκας, Βίβης