Πολύ καλή θεωρείται η παρουσία της ΑΕΜ στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας του νομού μας. Η ομάδα του Μεσολογγίου βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό διαφορά από τον πρώτο Όμηρο Νεοχωρίου, και σίγουρα υπάρχει αισιοδοξία για την συνέχεια.

Εντούτοις σε ένα ακόμη παιχνίδι διαπιστώθηκε ότι χρειάζεται ενίσχυση.  Η ομάδα θέλει ενίσχυση για να έχει τις λύσεις στο παιχνίδι της, για όλες τις συνθήκες. Να μπορεί να διασπάει κάθε είδους άμυνα και να μην κάνει όλα της τα παιχνίδια ντέρμπι.

Υπάρχει ένας «ισχυρός» κορμός στην ΑΕΜ με ποδοσφαιριστές που κάνουν την διαφορά στην κατηγορία, αλλά μέχρι εκεί… Η βοήθεια από τον πάγκο ελάχιστη, από την στιγμή που υπάρχουν νεαροί και χωρίς εμπειρία ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιούνται κυρίως στα τελευταία λεπτά των αναμετρήσεων.

Η ομάδα θέλει και χρειάζεται ενίσχυση αν θέλει να διεκδικήσει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Ο προπονητής να έχει τουλάχιστον 3-4 ποδοσφαιριστές ακόμη  ( ώστε οι απουσίες να μην κοστίζουν στο παιχνίδι του), που μπορεί να έρθουν από τον πάγκο και να προσθέσουν ζωντάνια και κινητικότητα στην ομάδα του Μεσολογγίου.

Άλλωστε ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος και στην συνέχεια τα πλέϊ-οφ κρύβουν πολλές παγίδες στο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας του νομού μας…

DSC05684