Στον αγώνα της προημιτελικής φάσης που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο του Νεοχωρίου ο γηπεδούχος Όμηρος νίκησε με 4-0 τον Ναυπακτιακό και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του θεσμού.

Οι νικητές ήταν ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήραν δίκαια την νίκη –πρόκριση για της τέσσερις καλύτερες ομάδες του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα, και πήραν προβάδισμα στο 24΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Γκάτση. Το πέναλτι κέρδισε ο σκόρερ σε μαρκάρισμα από τον Κοκώνη.

Στο β΄ημίχρονο ο Όμηρος ανέβασε την αποδοσή του και στο 80΄ο Βαγγέλης Γκάτσης εκμεταλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Ναυπακτιακού (μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Βασιλάρη), και με κοντινό σουτ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Νούλας εκμεταλέυτηκε την ασίστ από τον Γκάτση και με κοντινό σουτ έκανε το 3-0.

Το τελικό σκορ (4-0) διαμόρφωσε ο Κούσης στο 90΄δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην μεγάλη νίκη του Ομήρου απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται στην Γ΄Εθνική

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γκιάφης με βοηθό τον Κολοσιώνη και τον Καλαμπόκη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Όμηρος Νεοχωρίου (Γιώργος Ζήκος)

Δουλιώτης, Καβαλιέρης, Κολοβάκης, Μανθόπουλος, Μπαλαμπάνης(46΄λ.τρ. Μάτσιγκας), Τσώνης, Βασιλάρης(79΄Τ. Φράγκος), Τσιμπιτσης, Σεραφίγγος(87΄Κούσης), Γκάτσης, Βαλτογιάννης( 46΄λ.τρ. Νούλας)

Ναυπακτιακός (Σίνισα Γκόγκιτς)

Ζέρβας, Νικολακόπουλος, Σδρόλιας, Γιαννόπουλος, Κωστής (49΄λ.τρ. Κονίδας), Κοκώνης(87΄Σίνης), Θεοχάρης,(49΄ λ.τρ. Γκάρετ), Γιαννόπουλος Π.Β.(78΄ Τσιακούμης), Γραμματικόπουλος, Σαμπανέϊ, Γκασούκας