Πολύ ευνοϊκό είναι το κλίμα για τον Αργεντίνο κεντρικό χαφ του Παναιτωλικού Αντριάν Λουσέρο ώστε να παραμείνει στο ρόστερ του Παναιτωλικού και την επόμενη χρονιά

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας ουσιαστικά τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών (5 Σεπτεμβρίου 2018 ) , έχοντας μέχρι τώρα 12 συμμετοχές 1 γκολ με 820 λεπτά συμμετοχής.

Κάλυψε με τον καλύτερο τρόπο τα κενά που υπήρχαν στο χώρο του κέντρου μετά τους τραυματισμούς που έχουν οι Έρικσαν και Πάουλο, και οι άνθρωποι της διοίκησης στάζουν μέλι για τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή, που βοήθησε στην βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας.

Η διοίκηση του Παναιτωλικού αναμένεται να μπει σύντομα σε συζητήσεις με τον Αντριάν Λουσέρο το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, και από τον Γενάρη θα έχει την δυνατότητα μα συζητήσει ως ελεύθερος με την ομάδα της αρέσκειά του.

Ο Παναιτωλικός θέλει να παραμείνει στο ρόστερ του ο ποδοσφαιριστής, και σε αυτή την κατεύθυνση αναμένεται να κινηθεί ,ώστε να του προτείνει ανανέωση του συμβολαίου του και την επόμενη χρονιά.