Η πολύ καλή πορεία της Δόξας Καινουρίου συνεχίστηκε και το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο του Δοκιμίου. Η ομάδα του Κώστα Γιωτόπουλου νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα Δοκιμίου, και παραμένει στην τέταρτη προνομοιούχο θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας έχοντας 30 βαθμούς.

Το ματς ήταν συναρπαστικό με πολλές φάσεις εκατέρωθεν, δυο δοκάρια καθώς και μια κόκκινη κάρτα.

Η φιλοξενούμενη ομάδα της Δόξας κατόρθωσε πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 25΄με σκόρερ τον Νταλαπέρα και με όπλο την πολύ καλή αμυντική γραμμή της πήρε μια πολύτιμη εκτός έδρας νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα της Κατηγορίας τον Απόλλωνα Δοκιμίου.

Ο Απόλλωνας μετά το γκολ που δέχθηκε προσπάθησε για την ισοφάριση, αλλά  οι επιθετικοί της ομάδας ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια….

Οι κυριότερες φάσεις και το γκολ

3΄ Σέντρα Σπυριλιώτη από αριστερά, κοντινή κεφαλιά Μπαλάφα άουτ

9΄ Ο Αλτζερίνης από καλή θέση κάνει το σουτ η μπάλα άουτ

11΄ Εκτέλεση φάουλ από τον Μπαλάφα, κεφαλιά Καταρέλου άουτ

18΄Δυνατό σουτ από τον Κακούρη η μπάλα ελάχιστα άουτ

25΄0-1΄ Ο Κακούρης βρίσκει μόνο τον Νταλαπέρα από θέση πλάγια αριστερά μέσα στην περιοχή του Απόλλωνα, με τον ποδοσφαιριστή της Δόξας να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με όμορφο διαγώνιο σουτ

DSC05917

43΄Μεγάλη ευκαιρία για ισοφάριση για τον Απόλλωνα. Κοντινή κεφαλιά του Δαλαγιώργου , μετά από σέντρα του Μπαλάφα, η μπάλα άουτ!!

45΄Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους με κοντινή κεφαλιά του Αγγέλη , μετά από όμορφη σέντρα από τα δεξιά του Νταλαπέρα

48΄ Ο Κακούρης σε καλή θέση κάνει το σουτ ο Θεοδωρακόπουλος απομακρύνει την μπάλα

59΄ Δυνατό σουτ από τον Καμμένο απομακρύνει ο Ρόκκος

78΄ Δυνατό σουτ από τον Καμμένο από το ύψος της περιοχής η μπάλα βρήκε πρώτα το αριστερό κάθετο δοκάρι κατόπιν το δεξί και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.

92΄ Δεύτερη κίτρινη κάρτα στο Αθανασίου και αποβολή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γκιάφης με βοηθό τον Κολοσιώνη και τον Βαλλιάνο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Δοκιμίου (Ανδρέας Κονδύλης)

Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας, Κοσυφαρίνης(79΄Αθανασίου), Μυλωνάς, Ψηφής(66΄Ξευγένης), Καταρέλος, Σπυριλώτης, Δαλαγιώργος, Καμμένος, Μπαλάφας, Κονδύλης,

Δόξα Καινουρίου (Κώστας  Γιωτόπουλος)

Ρόκκος, Νικολογιάννης, Γκουτσέλης, Σαλμάς, Τζωρτζόπουλος, Μπλέτσας, Λιάρος(74΄Καρύμπας), Αλτζερίνης(86΄Δάρλας), Νταλαπέρας, Αγγέλης, Κακούρης(70΄λτ Ρεπανίδας).