Ήταν το ντέρμπι  ανάμεσα σε δυο ομάδες που θα διεκδικήσουν την παραμονή στην κατηγορία μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Κεραυνός Ποταμούλας και Πανοχθιακός (φωτο από τον αγώνα των δυο ομάδων στον πρώτο γύρο), μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο ισόπαλο 0-0 σε αγώνα που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο της Ποταμούλας.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα, δημιούργησαν ευκαιρίες (κυρίως στο πρώτο ημίχρονο), χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν το γκολ της νίκης. Από την άλλη μεριά οι γηπεδούχοι ανέκαμψαν στην επανάληψη, αλλά χωρίς ουσία.

Η σημαντικότερη ευκαιρία του αγώνα ανήκει στον Πανοχθιακό και σημειώθηκε στο 38΄όταν μετά από  εκτέλεση φάουλ από τον Σ. Τσέπα, ο Νιτσάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Καρφή.

Επίσης στο πρώτο ημίχρονο ο Πανοχθιακός είχε ευκαιρίες με τους  Σουροβέλη Πετρονικολό και Δήμο.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα, με τον Πανοχθιακό να φτάνει τους 8 βαθμούς και τον Κεραυνό Ποταμούλας να παραμένει ουραγός στην βαθμολογία έχοντας 6 βαθμούς.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσοπλάκος με βοηθό τον Γκουτσέλη και τον Μπάκα

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Κεραυνός Ποταμούλας (Παρασκευάς Σαμψώνας)

Καρφής, Τηγανίτας Δ., Τηγανίτας Α., Πατσαούρας, Σοφρώνης Γ., Σαμψώνας, Κόκκαλης Θ., Παπαθανάσης, (80΄Σαλαούνης), Καμπής, Κοσυφαρίνης, Σωτηρίου

Πανοχθιακός (Παναγιώτης Δήμος)

Κάκκος, Τσαμπάζης, Γκουτσέλης, Νιτσάκης, Μήλας (75΄Σταμάτης), Σουροβέλης, Ρούσσος, Τσέπας Σ., Δήμος (86΄Τύμπας), Πετρονικολός, Τσέπας Ε( 60΄Κρικρής)