SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINSSI)

Ο Παναιτωλικός αν και αγωνίσθηκε με πολλές απουσίες μέσα στην δυνατή έδρα του Ατρόμητου, κατόρθωσε ανέτρεψε τος εις βάρος του 1-0, πήρε προβάδισμα στο σκορ, αλλά στο τέλος προδόθηκε από την άμυνά του δέχθηκε την ισοφάριση, σε ένα ματς που μπορούσε να πάρει ακόμη και την νίκη!!

Οι Ατρόμητος και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 στο Περιστέρι, σ’ ένα σπουδαίο ματς με ανατροπή, τέσσερα γκολ και εξαιρετικό ρυθμό. Στο 50′ της αναμέτρησης ο Ενσικουλού άνοιξε το σκορ για τους Περιστεριώτες, με αδύναμο πλασέ από την καρδιά της περιοχής.

 Ωστόσο η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα δεν το έβαλε κάτω και με πρωταγωνιστή τον Μανά, κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να βάλει για μερικά λεπτά σε θέση οδηγού τους Αγρινιώτες. Πρώτα στο 69′ με κοντινό πλασέ και στο 77′ με εκτέλεση στην κλειστή γωνία του Μέγερι, μετά από αδράνεια της αμυντικής γραμμής των γηπεδούχων, έγραψε το 1-2.

Όσο για το τελικό 2-2, αυτό διαμορφώθηκε από τον Μούγιακιτς στο 83′, εκμεταλλευόμενος την επαναφορά μετά το τελείωμα του Κουλούρη.

Διαιτητής ήταν ο Παπαπέτρου, με βοηθούς τους Ακρίβο και Απτόσογλου, όλοι από τον Σύνδεσμο Αθηνών. Τέταρτος ήταν ο Σέζος (Κιλκίς).

Κίτρινες: 40’ Κιβρακίδης, 53’ Μάντσον, 80’ Χατζηισαΐας – 23’ Μαλής, 52’ Μάζουρεκ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας (80’ Ούμπιντες), Μπουσουλάντζιτς, Μάντσον, Ενσικουλού (78’ Μούγιακιτς), Μπρούνο (78’ Κωτσόπουλος), Κουλούρης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Άργκους (87’ Αμαράλ), Λουσέρο, Μαρινάκης, Λιάβας, Μάλης, Ουίλιαν (90+3’ Γκούγκα), Μοράρ, Μανά, Τσοκάνης, Μάζουρεκ (84’ Μιχάι).