Ο Τραϊανός Δέλλας εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα του ήταν καλύτερη στο ματς με τον Ατρόμητο και άξιζε να φύγει από το Περιστέρι με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ότι «Νομίζω σήμερα ότι δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ο Ατρόμητος είναι μία ομάδα με υπομονή όμως θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι σήμερα. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια σήμερα και είναι κρίμα που φεύγουμε χωρίς τους τρεις βαθμούς».

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Το ζητούμενο για μας ήταν πώς θα εμφανισθούμε μετά από μεγάλη αποχή. Θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με τους τρεις βαθμούς. Ωστόσο, η ισοπαλία είναι δίκαιη. Παίζαμε με μια ποιοτική και πολύ καλή ομάδα, που έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα καταφέραμε καλά, αν και είχαμε μια ευκαιρία, αλλά και ο Ατρόμητος είχε ευκαιρίες και θα μπορούσε να προηγηθεί. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη απόδοση και θεωρώ ότι αξίζαμε τη νίκη, αλλά και η ισοπαλία είναι σημαντική. Τα παιδιά είναι στεναχωρημένα για την ισοπαλία και αυτό θα το κρατήσω για τη νοοτροπία τους, καθώς δεν έχασαν σε μια πολύ δύσκολη έδρα».

Για τις καθυστερήσεις στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης: «Δεν υπήρχε καμία καθυστέρηση. Εγώ ήμουν πρώτος που ζήτησα συγγνώμη στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά σήμερα δεν έγινε καμία καθυστέρηση. Ο ένας παίκτης μας έχει βγει εκτός και οι άλλοι δύο ήταν με αίματα. Σήμερα δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση».