Σ’ αγώνα της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α΄κατηγορίας της ΕΠΣΑ που έγινε στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου το μεσημέρι του Σαββάτου ο ΑΟ Ρηγανά νίκησε με 5-0 τον ΑΟ Λυγιάς.

Χωρίς ιδιαίτερη κριτική το ματς

Με τους  γηπεδούχους να μπαίνουν στο γήπεδο με στόχο να τελειώσουν χωρίς άγχος το ματς και κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα με την συμπλήρωση των 30 πρώτων δευτερολέπτων του αγώνα!!!

Από εκεί και πέρα όλα ήταν εύκολα για τον ΑΟ Ρηγανά απέναντι σε μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας και με πολλές αμυντικές αδυναμίες.

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ

1΄   1-0  Σέντρα από τον Στραβοδήμο, απομακρύνει ο Ασημακόπουλος και στην επαναφορά ο Α. Κορομηλάς με σουτ ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους.

12΄Συρτή σέντρα από αριστερά από τον Αυγέρη, στην πορεία της μπάλας βρέθηκαν οι Τουρλίδας και Στραβοδήμος, δίχως όμως να καταφέρουν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα

19΄Δυνατό σουτ από τον Α. Κορομηλά, η μπάλα ελάχιστα άουτ

34΄Η ευκαιρία του αγώνα για τον ΑΟ Ρηγανά. Σέντρα από τα δεξιά από τον Αυγέρη, ο Α. Κορομηλάς σε κενή εστία έκανε άστοχο σουτ!!

39΄2-0 Σέντρα από τα δεξιά με τον Στραβοδήμο, ο Τουρλίδας με κοντινή κεφαλιά διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του.

49΄Δυνατό μακρινό σουτ από τον Αποστολόπουλο η μπάλα άουτ

62΄Σουτ από τον Ζαμπάρα η μπάλα άουτ

67΄3-0 Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ζαχαράκη , από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα στα δίχτυα

69΄ Δυνατό σουτ από τον Αυγέρη η μπάλα άουτ

80΄Σέντρα σουτ από τον Κάππα η μπάλα βρίσκει το δοκάρι και καταλήγει άουτ

89΄ 4-0 ο Τουρλίδας με σουτ πετυχαίνει το τέταρτο γκολ για την ομάδα του

93΄5-0 Σέντρα από τον Στραβοδήμο, κεφαλιά του Τουρλίδα η μπάλα μετά από κόντρες φτάνει στον Κουρσάρη, που με σουτ διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσαμπάς με βοηθό τον Γαλανόπουλο και τον Κοντογιάννη

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Ρηγανά (Βαλάντης Ζώης)

Μαυρούλιας, Καλογεράκης, Κάππας, Κορομηλάς Φ (46΄Μικρόπουλος)., Κωστής(46΄Κουρσάρης), Καραχάλιος, Στραβοδήμος, Ζαχαράκης, Τουρλίδας, Κορομηλάς Α.(46΄Φραγκούλης), Αυγέρης (46΄Τσικνας)

ΑΟ Λυγιάς (Φώτης Δημητρόπουλος)

Ασημακόπουλος, Αποστολόπουλος, Βασιλόπουλος, Κερασιάς(87΄Μπαλκούρας), Μπρούμας Σ., Ζαμπάρας, Χουλιάρας, Κάκκος, Νικόπουλος Γ (71΄Δημητρόπουλος), Πεσίνης (22΄λ.τρ. Μπρούμας Γ), Κονσαδιανός (83΄Κουτσαυτίκης)