Το γρήγορο γκολ ήταν εμφανής πρόθεση του ΑΟ Αγρινίου στην αναμέτρηση με τον ΑΟ Σκουτεράς που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας του 2ου ομίλου.

Ο στόχος εξυπηρετήθηκε, καθώς στο 13΄ο Κρανιάς εκμεταλλεύθηκε με το καλύτερο τρόπο την σέντρα από τον Κοκώνη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, έβαλε την ομάδα του ΑΟ Αγρινίου στην θέση του οδηγού και μέχρι το τέλος οι γηπεδούχοι , δίχως να φτάσουν την απόδοσή τους σε υψηλά επίπεδα, κατέκτησαν το πολύτιμο τρίποντο (1-0).

Τα παραπάνω αποτελούν την μια όψη του νομίσματος.

Η άλλη περιλαμβάνει την πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα του ΑΟ Σκουτεράς που αν και βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, εντούτοις έδειξε ότι αξίζει κάτι καλύτερο στην κατηγορία. Η ομάδα του Δημήτρη Χήρα που αν και προπονητής , εντούτοις βρίσκονταν στην ενδεκάδα,(αγωνίσθηκε και τα 90 λεπτά της αναμέτρησης)  προσπάθησε με την πείρα του να βοηθήσει την ομάδα της Σκουτεράς για θετικό αποτέλεσμα. Ο ΑΟ Σκουτεράς δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες για γκολ ,καθώς ζήτησε και πέναλτι στο 17΄σε χέρι του Κρανιά μέσα στην περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Μυριούνη…

Το τελικό 1-0 βρίσκει την ομάδα του Βασίλη Βασιλόπουλου να έχει 25 βαθμούς και να βρίσκεται πέντε βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας. Αντίθετα ο ΑΟ Σκουτεράς παρέμεινε στους 11 βαθμούς και για την συνέχεια χρειάζεται πόντους για την εύκολη παραμονή στην κατηγορία, δίχως αγώνες μπαράζ.

DSC06536

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ασημάκης με βοηθό toν Βλάχο και τον Γιαννόπουλο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Αγρινίου (Βασίλης Βασιλόπουλος)

Βασιλόπουλος, Παπαβασιλείου, Κοκώνης(46΄Λιούλιος), Κρανιάς(46΄Παπαδήμας), Σταμάτης, Μπούρος, Ρεντζέπης, Γκουρνέλος Χ., Στεφανίδης(78΄Νικολόπουλος), Γκουρνέλος Χ.Σ., Νταραντούμης(46΄Τσιμπούκας)

ΑΟ Σκουτεράς (Δημήτρης Χήρας)

Κόκκαλης, AKULLI., Κωστόπουλος Λ ( 72΄Γρίβας Γ)), Κωστόπουλος Γ.(, 85΄ Πριτσούλης Χ.) Στάϊκός, Χήρας, Μυριούνης Π, Μυριούνης Π.( 85΄Γρίβας Χρ..), Αλ Γιουσέφ., Καραγεώργος(60΄Αντωνόπουλος)