Τη τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου πέτυχε την Κυριακή ο Πανοχθιακός στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Παναγιώτη Δήμου νίκησε με 2-1 την ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου, και πήρε σημαντική ανάσα στην προσπάθειά του να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Πανοχθιακός έφτασε τους 11 βαθμούς και αν και παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας πλησίασε τις πιο πάνω ομάδες και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για παραμονή στην Β΄κατηγορία.

Από την άλλη μεριά η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου παρέμεινε στους 17 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης ο Πανοχθιακός πήρε προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Δήμου μετά από σέντρα του Τσέπα Ε. με το ξεκίνημα τους αγώνα (5΄). Στο 84΄ο Τύμπας με απευθείας εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Προδρομίτης στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Γκουτσέλη

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γεωργίου με βοηθό την Μιζάλου και το Ξύστρα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Πανοχθιακός (Παναγιώτης Δήμος)

Κάκκος, Τσαμπάζης, Γκουτσέλης, Νιτσάκης, Καμπέρης, Σουροβέλης, Ρούσσος, Τσέπας Σ (72΄Ανάστος), Δήμος, Πετρονικολός (60΄Τύμπας), Τσέπας Ε.(80΄Κρικρής)

ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου (Αρτέμης Ροδίτης)

Παπαθανασόπουλος, Καρδαράς (85΄Μπαλάσκας), Κολοβάκης, Χολιασμένος, Κατσιμπίνης, Μαντόγλου, Νικολόπουλος Κ., Αντωνόπουλος (67΄Πλιάτσικας), Τσιαμπούλας, Μακρής(85΄Προδρομίτης), Αυγέρης (25΄Κατσαδούρος)