Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η ΑΕΜ πέρασε από την δύσκολη έδρα του Δοκιμίου (0-2),και διατήρησε την διαφορά  του ενός βαθμού , που την χωρίζει από τον πρώτο στην βαθμολογία Όμηρο.

Ήταν ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την ανωτερότητά τους , κυρίως στο πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας ένα  γκολ ενώ είδαν την μπάλα να χτυπάει και δυο φορές στο οριζόντιο δοκάρι του Μπαλάσκα.

Από την άλλη μεριά ο Απόλλων Δοκιμίου προσπάθησε κυρίως με αντεπιθέσεις για θετικό αποτέλεσμα, δίχως να τα καταφέρει, ενώ υπάρχουν και διαμαρτυρίες προς τον ρέφερι της αναμέτρησης για το πέναλτι που κέρδισε ο Πιστιόλης και η ΑΕΜ  «σφράγισε»  την νίκη.

DSC06902

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ

9΄  Σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Μπαλάσκα, Πιστιόλης και Τσιούνης δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

11΄  Μακρινό σουτ από τον  Ξευγένη  διώχνει σε κόρνερ ο Καραγκούνης

15΄ Εκτέλεση φάουλ από τον Κοντογιάννη η μπάλα στο οριζόντιο  δοκάρι και στην επαναφορά ο Καλοκαίρης με μακρινό συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ κατόπιν υπόδειξης  του πρώτου βοηθού Τσιλίκα.

27΄ Δυνατό μακρινό σουτ από τον Καβαλλάρη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ

31΄ ΓΚΟΛ 0-1   Κάθετη μπαλιά  του Τσιούνη στον Βασιλογιάννη, ο οποίος σε θέση μέσα αριστερά με σουτ άνοιξε το σκορ για την ΑΕΜ

80΄ ΓΚΟΛ 0-2 Μαρκάρισμα του  Μπαλάφα στον Πιστιόλη, ο ρέφερι  είδε παράβαση δίνοντας πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Τσιούνης διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ματσούκας με βοηθό τον Καλαμπόκη και τον Τσιλίκα

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Δοκιμίου (Ανδρέας  Κονδύλης)

Μπαλάσκας, Τσακανίκας, Κόκκαλης, Μυλωνάς, Ψηφής(64΄ Καμμένος), Καταρέλος, Σπυριλιώτης, Ν Αθανασίου, Ξευγένης(74΄ Κονδύλης), Μπαλάφας(81΄Κοσυφαρίνης), Δαλαγιώργος(91΄ Χαντζάρας).

ΑΕ Μεσολογγίου(Γιώργος Γιάκος)

Καραγκούνης, Κοκκώνης, Στεργίου(65΄ Τζαμαλής), Παπανικολάου, Λίτσος, Κοντογιάννης, Τσιούνης, Καλοκαίρης, Πιστιόλης(86΄ Λιόκαυτος), Καβαλλάρης(91 Ντζιμάνης), Βασιλογιάννης(82΄ Παλιάτσας).