Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, με σκορ 2-1, πέτυχε η Κ19 του ΟΦΗ στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, η οποία έλαβε χώρα στο γήπεδο της Ελιάς.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Στο 16ο λεπτό ο Αζίζι με σουτ βρήκε δίχτυα έπειτα από σέντρα του Κουράκη, αλλά το γκολ δε μέτρησε ως οφσάιντ. Ο τελευταίος λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ στο 22o λεπτό, αλλά μετά το δυνατό σουτ του η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καλατζή. Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Φραντζέσκο, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Σηφάκη, ενώ με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Σουρνάκης σούταρε με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Με το σκορ υπέρ του ο ΟΦΗ πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, αφού λίγο πριν το τελευταία σφύριγμα του διαιτητή ο Αζίζι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ

Στο β’ ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Πατεμτζή ανέβασαν ακόμα περισσότερο την απόδοσή τους, αναζητώντας το δεύτερο γκολ. Στο 68ο λεπτό ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι, με τον Ντόβα να το εκτελεί και τον Σηφάκη να αποκρούει, διατηρώντας έτσι το προβάδισμα για τον ΟΦΗ. Εννια λεπτά αργότερα ο Αζίζι πέτυχε και δεύτερο προσωπικό του γκολ, διπλασιάζοντας έτσι το σκορ για τον ΟΦΗ.

Στο 80′ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με τον Μπακαδήμα,

ΟΦΗ Κ19: Σηφάκης, Δολαψάκης, Μακριδάκης, Παπαντωνάκης, Ξενοκτιστάκης, Σουρνάκης, Ψαρράς, Παπιομίτογλου (69′ Καλαϊτζάκης), Κουράκης (76′ Σταυρακάκης), Μαρινάκης (85′ Κουρίνος), Αζίζι.