Ψυχωμένος και αποφασισμένος μέσα στην έδρα του ο ΑΟ Ρηγανά πήρε σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα της κατηγορίας, τον Ατρόμητο Αντιρρίου με 3-1.

Με το πολύτιμο σημαντικό “τρίποντο” ο ΑΟ Ρηγανά έφτασε τους 23 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας και ατενίζει πλέον το μέλλον με αισιοδοξία για την πολυπόθητη παραμονή στην κατηγορία δίχως αγώνες μπαράζ.

Ο Ατρόμητος Αντιρρίου παρέμεινε στους 33 βαθμούς, και βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από την προνομοιούχο πρώτη τετράδα που οδηγεί στα πλέι-οφ ανόδου.

Στον αγωνιστικό χώρο ο ΑΟ Ρηγανά κατόρθωσε και αιφνιδίασε τον Ατρόμητο Αντρρίου πετυχαίνοντας δυο γκολ στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν μείωσαν το σκορ λίγο πριν το τέλος του πρώτου 45λεπτου, και είδαν την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΑΟ Ρηγανά πέτυχε γρήγορο γκολ και στην συνέχεια με σωστή αμυντική τακτική κράτησε την πολύτιμη νίκη.

Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν κατά την διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου για θετικό αποτέλεσμα αλλά δεν τα κατάφεραν.

 

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ

14΄ΓΚΟΛ 1-0 Μακρινό δυνατό σουτ από τον Καραχάλιο, ο Δούρος έκανε κακή εκτίμηση της φάσης, και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα

20΄ΓΚΟΛ 2-0 Εκτέλεση κόρνερ από τον Φ. Κορομηλά, ο Τουρλίδας με κοντινή κεφαλιά πετυχαίνει το δεύτερο γκολ για τον ΑΟ Ρηγανά

23΄Εκτέλεση φάουλ από τον Θ. Καλαβρουζιώτη, απομακρύνει ο Φωτόπουλος, και στην συνέχεια σε φάση διαρκείας στα καρέ του ΑΟ Ρηγανά,  Σπανογιάννης και Κουραχάνης επιχείρησαν κοντινά ο σουτ, με τον Φωτόπουλο και στην συνέχεια τον Κουρσάρη να απομακρύνουν την μπάλα από την εστία τους.

28΄Σέντρα του Στραβοδήμου από τα δεξιά, ο Τουρλίδας από καλή θέση κάνει την κεφαλιά η μπάλα ελάχιστα άουτ

37΄2-1 Συρτή σέντρα από τον Β. Κάκκο, απομακρύνει την μπάλα ο Φωτόπουλος, η οποία φτάνει στον Ρουμπάτο, που κάνει την παράλληλη σέντρα και από το σημείο του πέναλτι ο Ζαχαρόπουλος μειώνει το σκορ

43΄Δυνατό σουτ από τον Κουραχάνη, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Φωτόπουλου, και στην επαναφορά του σουτ του Μ. Παναγιωτόπουλου άστοχο.

46΄  Εκτέλεση φάουλ από τον Α. Κορομηλά, ο Κουρσάρης σε καλή θέση μέσα στην περιοχή του Ατρόμητου, δεν βρισκει την  μπάλα για να την στείλει στα δίχτυα

47΄3-1 Σέντρα του Τουρλίδα ο . Κορομηλάς με σουτ στην κίνηση πετυχαίνει το τρίτο γκολ για τον ΑΟ Ρηγανά.

50΄Δυνατό σουτ από τον Θανασιό, απομακρύνει σε κόρνερ ο Φωτόπουλος

73΄Σε καλή θέση ο Βλάχος μετά από μπαλιά του Καλαβρουζιώτη κάνει το σουτ άουτ

83΄ Σέντρα από τον Β. Κάκκο, ο Καλαβρουζιώτης με κεφαλιά-πάσα στέλνει την μπάλα στον Ρουμπάτο, ο οποίος κάνει το ανάποδο ψαλίδι, με την μπάλα όμως να καταλήγει άου

85΄Σε καλή θέση ο Τουρλίδας απέναντι στον Δούρο, ο τερματοφύλακας όμως του Ατρόμητου απομακρύνει την μπάλα

91΄Δυνατό σουτ από τον Φραγκούλη άουτ

DSC07161

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Προβίδας με βοηθό τον Κωσταρά και τον Κουτρομάνο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Ρηγανά (Βαλάντης Ζώης)

Φωτόπουλος, Καλογεράκης, Κάππας, Κορομηλάς Φ., Κουρσάρης, Καραχαλιος, Στραβοδήμος(74΄Κωστής), Φραγκούλης, Τουρλίδας(86΄Φάτσαλης), Κορομηλάς Α., Μικρόπουλος(60΄Αυγέρης)

Ατρόμητος Αντιρρίου(Γιάννης Πανουργιάς)

Δούρος, Βλάχος, Κάκκος Β.(83΄Πετσίνης), Σπανογιάννης, Κάκκος Χ., Θανασιός, Ζαχαρόπουλος, Ρουμπάτος, Καλαβρουζιώτης Θ., Κουραχάνης(67΄Α. Καλαβριζιώτης), Παναγιωτόπουλος Μ.