Με γκολ που πέτυχε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με δυνατό σουτ ο Χρήστος Γκορόγιας ο Αστέρας Κυψέλης νίκησε με 2-1 την ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου για το πρωτάθλημα της β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου.

Με την νίκη που πέτυχε ο Αστέρας Κυψέλης πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα φτάνοντας τους 14 βαθμούς , ενώ η ΑΕΚ παρέμεινε στους 20.

Όσο φορά την εξέλιξη του αγώνα, μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο , στην επανάληψη ο Αστέρας πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 60΄. Μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Βαϊνά ο Γκορόγιας με κοντινό σουτ πέτυχε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Στην συνέχεια του αγώνα η ΑΕΚ αντέδρασε και σε διάστημα πέντε λεπτώ έφερε το ματς στα «ισα» με κεφαλιά του Αντωνόπουλου, μετά από όμορφη σέντρα από τον Ντόνι. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα και πάλι από τον Γκορόγια.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βελαώρας με βοηθό τον Λιακώνη και τον Σπυρόπουλο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Κυψέλης (Χρήστος Χαριστίδης)

Χαριτίδης, Σαλτογιάννης, Κοκώνης, Τσιλίκας (90΄Μουρτζιάπης), Γκορόγιας, Παπαθανασίου, Βλαχοδήμος (77΄Αυγέρης), Χότζα, Ζησόπουλος, Καραπάνος, Βαϊνάς

ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου ( Αρτέμης Ροδίτης)

Παπαθανασίου, Καρδαράς, Μπαλάσκας, Κολοβάκης, Κατσιμπίνης, Μαντόγλου, Πλιάτσικας (46΄Ντόνι), Αντωνόπουλος, Ρήγας (59΄Κατσαδούρος), Τσιαμπούλας, (62΄Μακρής), Νικολόπουλος Κ.