Ο Νάσος Γκρέκας είναι ο παίκτης του ΑΟ Αγρινίου που μίλησε στη “Συνέντευξη της εβδομάδας”. Ο νεαρός γκαρντ αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας , στο παιχνίδι με το Ανατόλια την περασμένη εβδομάδα και αυτό που ακολουθεί με τον Ερμή στο Λαγκαδά και στο “δέσιμο” που υπάρχει στην ομάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του.
Νάσο γνωρίσατε την ήττα στο Ανατόλια στο ντέρμπι κορυφής. Τι θεωρείς ότι δεν πήγε καλά και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα;
Πιστεύω ότι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ήμασταν άστοχοι σε κάποια σημεία και αυτά έφεραν την ήττα.
Παρά την ήττα παραμείνατε μέσα στο στόχο που είναι να βρίσκεστε στην πρώτη δυάδα με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Πόσο σημαντικό είναι το γεγονός αυτό για την ομάδα;
Είναι σημαντικό ότι βρισκόμαστε στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας. Όμως τελείωσε ο πρώτος γύρος και όχι το πρωτάθλημα. Πρέπει και στη συνέχεια η απόδοσή μας να είναι σε υψηλά επίπεδα για να πετύχουμε το στόχο μας.
Έχετε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά. Ποια είναι τα στοιχεία που έχει ο αντίπαλός σας και πρέπει να περιορίσετε;
Η ομάδα του Ερμή Λαγκαδά έχει έμπειρους παίκτες. Είναι μια σκληρή ομάδα ειδικά μέσα στην έδρα της και είναι μια παραδοσιακή δύναμη στην κατηγορία. Εμείς δουλεύουμε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να πάρουμε τη νίκη.
Φέτος αγωνίζεσαι για τρίτη χρονιά στη Β΄ Εθνική. Θεωρείς ότι είναι η καλύτερη σεζόν για σένα;
Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω στις προπονήσεις καθώς έχει ακόμα πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Και δε θέλω να κρίνω εγώ την απόδοσή μου. Αυτό θα το κρίνουν άλλοι.
Τι είναι αυτό που “έδεσε” φέτος την ομάδα και παρουσιάζετε μια πολύ καλή εικόνα;
Πιστεύω πως έχουμε βρει τους ρόλους μας στην ομάδα. Είμαστε καλά με τους συμπαίκτες μου τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και έξω από αυτό και σίγουρα μεγάλο ρόλο παίζει ο προπονητής μας που έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.