Σπουδαία από  βαθμολογικής άποψης ήταν η σημερινή (2/ 2) νίκη του Αστέρα Αγρινίου επί του Πανοχθιακού με 3-0 , σε αγώνα που έγινε στο γήπεδο Καραπαπά.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν  να πάρουν προβάδισμα από νωρίς στο σκορ, και στην συνέχεια με σωστή τακτική πέτυχαν άλλα δυο γκολ στην επανάληψη,  και πήραν τους 3 βαθμούς της νίκης, φτάνοντας τους 24 πόντους στο πρωτάθλημα, σκαρφαλώνοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη μεριά ο Πανοχθιακός δεν κατάφερε σε ένα ακόμη ματς να πάρει θετικό αποτέλεσμα, και μπήκε…σε περιπέτειες.

Στο αγωνιστικό μέρος της συνάντησης ο Αστέρας ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και μόλις στο 4΄πέτυχε το πρώτο γκολ. Ήταν η θαυμάσια σέντρα του Σπυρόπουλου από τα δεξιά, και ο Πατσέας πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Στην συνέχεια η ομάδα του Παναγιώτη Δήμου αντέδρασε. Στο 8΄ο Πετρονικολός από καλή θέση έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Καντάνη, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε μια ακόμη ευκαιρία για γκολ. Επίσης στο 28΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Τύμπα ο Δήμος με κεφαλιά ανάγκασε τον Καντάνη να κάνει δύσκολη απόκρουση.

Στην επανάληψη και πάλι οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν αρκετά καλά και στο 49΄ο Σπυρόπουλος με σουτ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για κάτι καλύτερο στην συνέχεια και στο 63΄το δυνατό σουτ από τον Τσέπα Ε. κατέληξε ελάχιστα άουτ, ενώ επίσης και ο Γκουτσέλης για τον Πανοχθιακό είχε χαμένη ευκαιρία.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 75΄με σουτ ο Βαγενάς.

DSC07849

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Θεοφίλης με βοηθό τον Βλάχο και τον Βλαχοδήμο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Αγρινίου (Θανάσης Μουρτζιάπης)

Καντάνης, Καραμάνος(75΄Λεχουρίτης), Βασιλάρης, Τζελτζές, Μουστάκας, Σταματελόπουλος, Σπυρόπουλος(73΄Κονιώσης), Γιαννακόπουλος, Πατσέας, Βαγενάς(85΄Βαϊτσας, Γκρίζης(63΄Γκαραγκούνης)

ΑΟ Πανοχθιακός (Παναγιώτης Δήμος)

Κάκκος, Τσαμπάζης, Γκουτσέλης, Μπαρδάκης(78΄ λ.τρ. Κρικρής), Καμπέρης, Σουροβέλης, Ρούσσος, Τσέπας Σ., Δήμος, Πετρονικολός( 55΄λ.τρ., Τσέπας Ε) Τύμπας