Τις αλλαγές που προκάλεσε στο υπάρχον πλάνο η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ σχολίασε ο Μιχάλης Μπούσης, στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του Χάιμε Βέρα.

Ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ αναφέρθηκε στο απρόσμενο διαζύγιο με τον Νίκο Παπαδόπουλο, τονίζοντας πως ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να το προχωρήσει περισσότερο, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην πρόσληψη του Χιλιανού τεχνικού.

«Προχωρήσαμε σε μια αλλαγή με το νέο προπονητή που ήταν συμπαίκτης με τον Γιάννη και μεταξύ τους υπάρχει μεγάλη αγάπη.

Όταν ήρθα εδώ, είχα στο μυαλό ότι χρειάζονται τρία με πέντε χρόνια για να υλοποιήσουμε το πρότζεκτ μας. Στον πρώτο χρόνο είχαμε στόχο την παραμονή.

Τον Γενάρη έγιναν οι πρώτες μεταγραφές, μετά έγινε η αλλαγή του προπονητή που δεν ήταν στα πλάνα μας. Τώρα θέλουμε να σώσουμε την χρονιά, να έρθουν παίκτες το καλοκαίρι και να έρθει στην ομάδα μια νοοτροπία που έχουν ο Γιάννης, ο Γιώργος, ο Ηλίας και όλη η οικογένεια μας. Στον δεύτερο χρόνο να μπουν οι βάσεις και στην τρίτη χρονιά να μεγαλώσει η νοοτροπία μας.

Στον αθλητισμό έχουμε νίκες και ήττες. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να υποστηρίζω τον άλλον όταν ήταν κάτω. Δεν ήθελα να αλλάξουμε προπονητή μέσα στην χρονιά και πάντα τον υποστήριζα και όταν μιλούσα με τον Γιάννη του έλεγα δεν πειράζει, θα πάμε καλύτερα.

Δυστυχώς έγινε ένα λάθος που το πλήρωσε μόνος του. Δεν είναι στη νοοτροπία της ομάδας μου και θα ήθελα να δώσω το βήμα και στις άλλες ομάδες.

 Θέλω να πω ένα “ευχαριστώ” στον κ. Δέλλα και τον Παναιτωλικό που δεν έκαναν μεγαλύτερο το θέμα. Σαν Έλληνες ξέρετε καλά ότι όταν έχουμε πυρετό 100, το κάνουμε 104. Αν ήθελαν θα το έκαναν χειρότερα. Αυτή η σελίδα έκλεισε για εμένα και την ομάδα. Ευχόμαστε τα καλύτερα για το Νίκο Παπαδόπουλο και την οικογένεια του».
www.sport-fm.gr