Με χατ-τρικ του Δήμου Πελεκάνου ο Κεραυνός Γαβαλούς επέστρεψε στις νίκες (4-1) στο Κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τον ΑΟ Σκουτεράς.

Οι νικητές πέτυχαν από δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο , και πήραν τους 3 βαθμούς της νίκης , πιστοποιώντας την πολύ καλή φετινή αγωνιστική κατάσταση που έχουν και βρίσκονται δίκαια στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου.

Το σκορ για τον Κεραυνό  άνοιξε στο 40΄με κεφαλιά ο Πελεκάνος. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του στο 44΄με σουτ (2-0 σκορ ημιχρόνου).

Στην επανάληψη ο Καλτσής στο 55΄με κεφαλιά πέτυχε το τρίτο γκολ για τον Κεραυνό. Στην συνέχεια ο ΑΟ Σκουτεράς μείωσε προσωρινά στο 65΄με τον Γρίβα Χ., για να διαμορφώσει το τελικό 4-1 ο Πελεκάνος στο 89΄με σουτ.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πατρόπουλος, με βοηθό τον Αντωνόπουλο και τον Ζαχαράτο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Κεραυνός Γαβαλούς (Τάσος Σπαής)

Σκουμάντζος, Μπούκαρης Π.( 68΄Κόκκαλης Θ), Νταλαπέρας, Μακραδήμας Καλτσής(58΄Κερασίδης), Θώδης, Πελεκάνος, Τσοπανάς(84΄Κουτσής), Κωνσταντάκης, Μυλωνάς(77΄ Ζαπαντιώτης), Τασούλης

ΑΟ Σκουτερά (Δημήτρης Χήρας)

Κόκκαλης Α(46΄Χήρας)., Ακούλι, Κωστόπουλος Δ., Κωστόπουλος Α., Τασούλης, Μυριούνης Π, Μυρούνης Π.(65΄Γρίβας Γ.), Παπαχρήστος, Πριτσούλης Π., Αλ Γιουσέφ(46΄Γρίβας Χ.), Αντωνόπουλος(74΄Πριτσούλης )