Ζωντανές τις ελπίδες του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης διατήρησε η ΑΕ Μεσολογγίου μετά την σημερινή νίκη με 2-0 επί της Δόξας Καινουρίου. (φωτο από το ματς των δυο ομάδων στο α΄γύρο)

Στον αγωνιστικό χώρο μετά από ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο ημίχρονο,  στην επανάληψη οι νικητές ανέβασαν ρυθμούς, και εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή τους και πήραν τους 3 πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Το σκορ για την ΑΕΜ άνοιξε στο 57΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Βασιλόγιαννη. Σε αυτή την χρονική στιγμή η Δόξα θα μείνει με 10 ποδοσφαιριστές εξαιτίας της κόκκινης κάρτας που είδε ο Σαλμάς, ο οποίος απέκρουσε με το χέρι την μπάλα πάνω στην γραμμή του τέρματος, σε σουτ που έκανε ο Πιστιόλης.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Πιστιόλης, μετά από όμορφη σέντρα του Τσιούνη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ματσούκας με βοηθό τον Σούζα και τον Λύσσαρη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Μεσολογγίου: (Γιώργος Γιάκος)

Καραγκούνης, Κοκώνης, Τζαμαλής (70΄Ντζιμάνης), Αλεξόπουλος (85΄Παλιάτσας), Λίτσος, Κοντογιάννης (75΄Τσιούνης), Παπανικολάου, Καλοκαίρης, Πιστιόλης, Καβαλλάρης, Βασιλογιάννης (89΄Φονταλής).

Δόξα Καινουργίου: (Κώστας Γιωτόπουλος)

Ρόκκος, Κακούρης, Γκουτσέλης, Σαλμάς, Τζωρτζόπουλος, Μπλέτσας (46΄Δάρλας), Ρεπανίδας, Σαμψώνας (92΄Αλτζερίνης), Νταλαπέρας (79΄Κόκκαλης), Μούτσα, Λιάρος (67΄Νικολογιάννης).