Από έναν βαθμό μοιράστηκαν ΑΟ Σκουτεράς και Αστέρας Αγρινίου στην αναμέτρηση που έγινε το Σάββατο στο γήπεδο της Σκουτεράς.

Για τους γηπεδούχους ο βαθμός ήταν πολύτιμος στην προσπάθεια που κάνει ο ΑΟ Σκουτεράς να ξεκολλήσει από της τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Όσο αφορά τον Αστέρα Αγρινίου με βάση την εικόνα της αναμέτρησης μπορούσε ακόμη και την νίκη, από την στιγμή που δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

Στον αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και στο 15΄προηγήθηκαν με σκόρερ τον Μυριούνη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά από τον Πριτσούλη. Στην φάση αυτή τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε ο τερματοφύλακας του Αστέρα,  Καντάνης.

Στην συνέχεια η ομάδα του Αγρινίου προσπάθησε να αντιδράσει και στο 30΄σουτ από τον Βαγενά, μετά από σέντρα του Σπυρόπουλου, η μπάλα έφυγε άουτ. Ο Αστέρας είχε ακόμη μια ευκαιρία για γκολ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (38΄), σε κοντινή κεφαλιά από τον Βαγενά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκρίζη, με τον Κόκκαλη όμως να απομακρύνει την μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Στο β΄ ημίχρονο ο Αστέρας Αγρινίου είχε τον έλεγχο του αγώνα και στο 80΄ έφερε το ματς στα «ίσα». Εκτέλεση κόρνερ από τον Γκρίζη, κεφαλιά-πάσα του Σταματελόπουλου στον Τζελτζέ, που με κοντινή προβολή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κόκκαλη (1-1)

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να «κλέψουν» το ματς στο φινάλε του αγώνα, αλλά ο Γκρίζης από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα…

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καζανάς Σ. με βοηθό την Μιζάλου και τον Κασβίκη Γ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Σκουτεράς (Δημήτρης Χήρας)

Κόκκαλης Α, AKULLI, Χήρας, Κωστόπουλος Δ., Μυριούνης Π., Μυριούνης Π., Παπαχρήστος(67΄Γρίβας), Πριτσούλης(46΄Τασούλης), Αντωνόπουλος(35΄Κωστόπουλος Α.) Αλ Γιουσέφ, Στάϊκος(85΄Γιαννοκώστας)

Αστέρας Αγρινίου (Θανάσης Μουρτζίάπης)

Καντάνης(18΄λ.τρ. Ταμανίδης), Καραμάνος, Βασιλάρης, Τζελτζές, Λεχουρίτης, Σταματελόπουλος, Σπυρόπουλος, Γιαννακόπουλος, Πατσέας, Βαγενάς, Γκρίζης