Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε το Σάββατο στο γήπεδο του Αντιρρίου , όπου ο φιλοξενούμενος Απόλλων Δοκιμίου πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του γηπεδούχου Ατρόμητου Αντιρρίου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 6΄ της αναμέτρησης με σκόρερ τον Ρουμπάτο, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Απόλλων σε διάστημα τεσσάρων λεπτών , πέτυχε δυο γκολ, και πήρε την πολύτιμη εκτός  έδρας νίκη. Στο 53΄ο Μπαλάφας με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε για τον Απόλλων, και στο 57΄ ο Ξευγένης διαμόρφωσε το τελικό 1-2, χαρίζοντας στην ομάδα του την πολύτιμη νίκη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Απόλλων στα τελευταία 12 λεπτά της αναμέτρησης αγωνίστηκε με 10 ποδοσφαιριστές, εξαιτίας της αποβολής του Καμμένου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Διαιτητής : Καλαμάρης, Βοηθοί : Τσιλίκας, Δημονίτσας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ατρόμητος Αντιρρίου (Γιάννης Πανουργιάς)

Δούρος, Βλάχος, Κάκκος Β.(90΄Αμπντέλ), Σπανογιάννης, Κάκκος Χ., Θανασιός, Παναγιωτόπουλος Ι.(64΄Μυτιλήνης), Πετσίνης(71΄Ταμπάκης), Καλαβρουζιώτης Θ. , Ρουμπάτος, Παναγιωτόπουλος Μ

Απόλλων Δοκιμίου (Ανδρέας Κονδύλης)

Θεοδωρακόπουλος, Μπαλάφας(90΄Κρανιάς), Κοσυφαρίνης, Μυλωνάς, Ψηφής, Κόκκαλης, Ξευγένης(67΄Αθανασίου Ν.), Δαλαγιώργος, Κονδύλης(90΄Γιαννακάς), Καμμένος, Σπυριλιωτης