Από έναν βαθμό μοιράστηκαν ΑΟ Ρηγανά και Αχελώος Αγγελοκάστρου στην αναμέτρηση που έγινε το Σάββατο στο γήπεδο της  ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου

Για τους φιλοξενούμενους ο βαθμός ήταν πολύτιμος στην προσπάθεια που κάνει ο Αχελώος Αγγελοκάστρου να μείνει στην κατηγορίας, δίχως αγώνες μπαράζ. Όσο αφορά τον ΑΟ Ρηγανά, είναι η δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ισοπαλία, και βρίσκεται αρκετούς πόντους πάνω από την γραμμή των αγώνων πλέι-οφ.

Όσο αφορά στον αγωνιστικό χώρο ο ΑΟ Ρηγανά ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση δημιούργησε ευκαιρίες και κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ , με την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου στην αναμέτρηση.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι σιγά-σιγά ανέβασαν ρυθμούς, κατόρθωσαν έφεραν τον αγώνα στα «ίσα» , και στην συνέχεια με σωστή αμυντική τακτική πήραν την πολύτιμη εκτός έδρα ισοπαλία.

DSC08823

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ

4΄Εκτελεση κόρνερ από Φ. Κορομηλά, κεφαλιά του Φραγκούλη από καλή θέση η μπάλα άουτ

12΄Διαγώνια μπαλιά του Καλογεράκη στον Μικρόπουλο, που κάνει το σουτ , η μπάλα όμως έφυγε ελάχιστα άουτ

15΄Ο Πεσλής Λ. σε καλή θέση απέναντι στον Μαυρούλια, τον προλαβαίνει όμως ο Κουρσάρης και με τάκλιν-αυτοθυσίας απομακρύνει τον κίνδυνο για την εστία του.

30΄ ΓΚΟΛ 1-0 Σέντρα του Στραβοδήμου από τα δεξιά, και ο επερχόμενος Μικρόπουλος με κοντινό σουτ ανοίγει το σκορ για τον ΑΟ Ρηγανά

43΄ Εκτέλεση φάουλ από τον Ανδρεάκη, κεφαλιά Μπούτιβα η μπάλα άουτ

46΄Δυνατό σουτ από τον Φράγκο που βρίσκονταν στο ύψος της περιοχής του Ρηγανά η μπάλα άουτ

51΄ Σουτ από τον Αλεξάκη η μπάλα ελάχιστα άουτ

69΄ ΓΚΟΛ 1-1 Ο Δερβίσης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα

83΄Ο Καντάνης σε καλή θέση, κάνει το σουτ η μπάλα άουτ

 

Διαιτητής: Ντζάνης,  Βοηθοί: Βασιλόπουλος, Καλυβόπουλος

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Ρηγανά (Βαλάντης Ζώης)

Μαυρούλιας, Καλογεράκης, Κάππας, Κορομηλάς Φ., Κουρσάρης(39΄λ.τρ. Κωστής), Καραχάλιος, Στραβοδήμος(60΄Κορομηλάς Α.), Ζαχαράκης, Τουρλίδας(77΄Αυγέρης), Φραγκούλης, Μικρόπουλος

 

Αχελώος Αγγελοκάστρου (Θόδωρος Λαυράνος)

Μπότας, Σαγάνας Γ(63΄Καντάνης), Δερβίσης Α., Αλεξάκης, Τσιλιπάνος Σ., Προβίδας, Πεσλής Λ.(90΄ Πεσλής κ), Ζαλοκώστας Λ., Ανδρεάκης, Μπούτιβας(85΄Καλοκαίρης Ν), Φράγκος(55΄Αντωνόπουλος)