Στο γεγονός ότι ο Παναιτωλικός θα πρέπει να τελειώσει άμεσα την υπόθεση παραμονή στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας, μετά από την ήττα της ομάδας του από τον Λεβαδειακό.

Δείτε όσα ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός:

«Χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν δικαιούμασταν να χάσουμε. Ελέγχαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια και ειδικά στο πρώτο μέρος δεν απειληθήκαμε καθόλου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αναγκαστικές αλλαγές χάλασαν λίγο την ισορροπία μας. Κάπου εκεί μπήκε και το γκολ του Λεβαδειακού.

Δεν έχω εικόνα, αλλά θέλω να το δω και μετά να πω περισσότερα. Μετά νομίζω ότι δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Δεν υπήρχαν μπάλες στο γήπεδο, το παιχνίδι σταμάτησε αρκετές φορές με φάουλ και εκεί χάσαμε λίγο την ηρεμία μας.

«Προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπους για να μπούμε στην αντίπαλη περιοχή και εκεί ήταν το κλειδί. Αν και φτάναμε έξω από την περιοχή του αντιπάλου, δεν κάναμε τις σωστές επιλογές για να μπορέσουμε να ξεκλειδώσουμε τη μαζική άμυνα του Λεβαδειακού.

Πέρασε αυτό το παιχνίδι, κοιτάμε το επόμενο και θέλουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να τελειώσουμε την υπόθεση παραμονή».