Μπορούσε την νίκη η   Θύελλα Αγίου Ανδρέα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λεσίνι. Η ομάδα της Μακρυνείας προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 2-0 , έχασε σημαντική ευκαιρία και για τρίτο γκολ, ωστόσο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στην επανάληψη και ισοφάρισαν σε 2-2.

Πολύ καλό το ξεκίνημα της Θύελλας στην αναμέτρηση της Κυριακής για το πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας του 1ου ομίλου. Η ομάδα του Νίκου Πριόνα με δυο γκολ από τον Σαλάππα, στο 20΄, και στο 30΄ βρέθηκε μπροστά στο σκορ, ενώ ο Τσάμης στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου έχασε μοναδική ευκαιρία, ώστε να πετύχει και τρίτο γκολ για την Θύελλα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και κατόρθωσαν με γκολ από τον Κοντοπάνο στο 65΄και τον Μπανιά στο 80΄να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα μέλη της αποστολής της Θύελλας έχουν παράπονα από τη φιλοξενία των γηπεδούχων. Οι άνθρωποι της ομάδας ( τεχνικό τιμ, και ποδοσφαιριστές),υποστηρίζουν πως συνάντησαν εχθρικό κλίμα από μερίδα οπαδών της γηπεδούχου ομάδας και γι’ αυτό το λόγο έχουν πολλά παράπονα από την φιλοξενία….

 

Διαιτητής: Πατρόπουλος, Βοηθοί:  Κακατσίδης, Μπάκας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Λεσινίου

Σωτηρίου, Μπανιάς, Ξεσφίγγης Δ., Γατσώρης, Μυτάκης, Μαργέλης, Ράπτης (55΄Αντωνόπουλος), Κοντοπάνος, Πλαστήρας (60΄Χρύσανθος), Παπαθανασίου (89΄Τσεκούρας), Αμπλιανίτης(80΄Ξεσφίγγης Σ)

Θύελλα Αγίου Ανδρέα (Νίκος Πριόνας)

Λυκογεώργος, Αγγελής, Κατσιγιάννης, Αναγνωστόπουλος, Καρπουζάνης, Γκιόζι Άλντι., Σαλάππας, Μπεκάϊ, Πρεβέντζας (88΄Γαλανόπουλος), Τσάμης (87΄ Γκιόζι Κάμπρι), Λάμπος