Η ΑΕΚ 2-1 τον Κεραυνό

Εντυπωσιακό ματς έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου, όπου η γηπεδούχος ομάδα της ΑΕΚ κατόρθωσε και πήρε πολύτιμη νίκη με 2-1 επί του αήττητου μέχρι σήμερα Κεραυνού Γαβαλούς

Ήταν ένα ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο, με τον Κεραυνό να προηγείται στο σκορ με την συμπλήρωση του πρώτου πεντάλεπτου της αναμέτρησης με γκολ από 30 μέτρα του Τασούλη αλλά την ΑΕΚ να απαντάει με εξίσου όμορφο γκολ από τον Τσιαμπούλα,( γκολ που θύμισε λίγο…Τζιοβάνι!!),   πέντε λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο γρήγορος ρυθμός της αναμέτρησης συνεχίστηκε η ΑΕΚ είχε κοντινή κεφαλιά στο δοκάρι από τον Αντωνόπουλο και κατόρθωσε στο 82΄να εκμεταλλευτεί την αδράνεια της άμυνας του Κεραυνού και να πάρει μια σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αήττητο μέχρι σήμερα Κεραυνό Γαβαλούς.

DSC09391

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ

5΄ΓΚΟΛ 0-1 Απευθείας εκτέλεση φάουλ από 30 μέτρα του Τασούλη η μπάλα στα δίχτυα

20΄Σέντρα του Τσιαμπούλα από τα αριστερά, κοντινή κεφαλιά Κατσαδούρου η μπάλα άουτ

32΄ Θαυμάσια μπαλιά του Ρήγα, για τον Κατσαδούρο, ο οποίος από κοντινή απόσταση μόνος απέναντι στον Καρατζένη, κάνει άστοχο σουτ..

35΄Ο Πελεκάνος απέναντι από τον Παπαθανασόπουλο, όμως ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ απομακρύνει με τα πόδια την μπάλα

40΄ ΓΚΟΛ 1-1 Ο Τσιαμπούλας από το ύψος της μεγάλης περιοχής με δυνατό σουτ ισοφαρίζει για ΑΕΚ

48΄Μακρινό σουτ από τον Καλτσή η μπάλα άουτ

54΄ Ο Τασούλης σε καλή θέση απέναντι στην εστία της ΑΕΚ, δεν βρίσκει στόχο

60΄Δοκάρι για την ΑΕΚ. Εκτέλεση φάουλ από τον Κατσαδούρο, ο Αντωνόπουλος με κεφαλιά βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Κεραυνού, και στην επαναφορά ο Ρήγας με σουτ προσπαθεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Καρατζένης με θαυμάσια απόκρουση απομακρύνει την μπάλα σε κόρνερ

80΄Φάση διαρκείας στα καρέ της ΑΕΚ με τον Τσοπανά και Πελεκάνο με διαδοχικά σουτ προσπαθούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, δίχως αποτέλεσμα..

82΄ΓΚΟΛ 2-1 Ο Νικολόπουλος Ι, εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας του Κεραυνού και με κοντινό σουτ διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!!

 

 

Διαιτητής : Λιόνας, Βοηθοί : Κουτρομάνος, Λιακώνης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου ( Αρτέμης Ροδίτης)

Παπαθανασόπουλος, Καρδαράς, Κατσιμπίνης(65΄ Μπαλάσκας), Ξανθόπουλος, Χολιασμένος, Μαντόγλου, Νικολόπουλος Ι.(90΄Πλιάτσικας), Αντωνόπουλος, Ρήγας(86΄ Προδρομίτης), Τσιαμπούλας, Κατσαδούρος

Κεραυνός Γαβαλούς (Τάσος Σπαής)

Καρατζένης, Μπούκαρης Π., Νταλαπέρας, Μακραδήμας, Καλτσής, Θώδης, Πελεκάνος, Τσοπανάς(87΄Κερασίδης), Μπούκαρης Χ., Ζαπαντιώτης(78΄ Κουτσής), Τασούλης(66΄Κόκκαλης Θ)

Φωτορεπορτάζ του αγώνα την Τετάρτη (27/ 2)