Πολύτιμη εκτός έδρας νίκη πήρε την Κυριακή το μεσημέρι ο Κεραυνός Ποταμούλας στην Κυψέλη απέναντι στον γηπεδούχο Αστέρα  με 4-1

Η ομάδα του Πάρη Σαμψώνα, αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, εντούτοις στην συνέχεια ανέκαμψε και με όπλο της αντεπιθέσεις πέτυχε τέσσερα γκολ απέναντι σε μια ομάδα που επίσης “παλεύει’ για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 3΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Παπαθανασίου Η..

Στο β΄ημίχρονο ξεκίνησε η αντεπίθεση από τον Κεραυνό που κατάφερε στο 55΄με σκόρερ τον Σωτηρίου να φέρει το ματς στα «ίσα» . Στην συνέχεια ο Πάρης Σαμψώνας με εκτέλεση φάουλ έδωσε προβάδισμα στον Κεραυνό, ο οποίος ολοκλήρωσε το θρίαμβο με δυο γκολ ακόμη, με σκόρερ τον Σωτηρίου και τον Καπή.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η νίκη του Κεραυνού Ποταμούλας αφιερώνεται από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στον  Γιώργο Σοφρώνη, ο οποίος τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας,  και τις επόμενες ημέρες θα κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί ο χρόνος αποθεραπείας , και επιστροφής στα γήπεδα.

Διαιτητής: Λιόνας, Βοηθοί : Βασιλόπουλος, Λιακώνης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Κυψέλης (Χρήστος Χαριτίδης)

Χαριτίδης, Τσιλίκης, Κοκκώνης, Γκορόγιας, Παπαθανασίου Αθ., Σαλτογιάννης (Καραπάνος) , Παπαθανασίου Ηλ., HOXHA, Ασβεστόπουλος, Αυγέρης  Βαϊνάς

Κεραυνός Ποταμούλας (Πάρης Σαμψώνας)

Καρφής, Τηγανίτας Δ (Κωστάκης), Τηγανίτας Α., Πατσαούρας, Ανδρώνης, Πιστιόλας, Σαμψώνας, Σωτηρίου(Ντελής), Καπής, Αναγνωστόπουλος, Παπαθανάσης (Θ. Σαμψώνας)