Στον τελικό της ΕΠΣΑ θα αγωνισθεί η ΑΕΜ μετά την σημερινή νίκη-πρόκριση στο Θέρμο επί του γηπεδούχο Απόλλωνα με 4-0

Οι νικητές ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήραν δίκαια την πρόκριση στον τελικό του Θεσμού. Εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το γρήγορο γκολ του Πιστιόλη ( με το ξεκίνημα της αναμέτρησης), και στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας και ποδοσφαιριστή παραπάνω, (μετά την αποβολή του Καλλιακμάνη στο 37΄), πέτυχαν και τα υπόλοιπα γκολ της νίκης.

Από την άλλη μεριά ο Απόλλωνας Θέρμου αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο γκολ που δέχθηκε, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα της κατηγορίας, δεν μπόρεσε να επιβάλλει το ρυθμό του, έμεινε και με 10 ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα να γνωρίσει δίκαια την ήττα.

Όσο αφορά την εικόνα του αγώνα, ο Πιστιόλης με την συμπλήρωση του πρώτου λεπτού, εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της άμυνας του Απόλλωνα και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Στην συνέχεια ο  Απόλλωνας, προσπάθησε για κάτι καλύτερο είχε μια καλή στιγμή με κοντινή κεφαλιά του Κράνη που έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Παπανικολάου, αλλά η αποβολή του Καλλιακμάνη στο 37΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα, εμπόδισε τους γηπεδούχους για θετικό αποτέλεσμα

Στην επανάληψη η ΑΕΜ σε ένα δίλεπτο «φωτιά» πέτυχε δυο γκολ με τον Τσιούνη (68΄, 69΄),και …κάπου εκεί τελείωσε ο αγώνας!!. Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 82΄ με αυτογκόλ του Χόντου μετά από σέντρα του Καβαλλάρη.

 

Διαιτητής: Λιόνας, Βοηθοί : Αντωνόπουλος, Κουτρομάνος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Θέρμου (Βασίλης Παστρωμάς)

Μπαλάφας, Καλλιακμάνης, Βασιλάρης(46΄Χόντος), Ρόκκος, Γιαννοκώστας(59΄Αλπέντζος), Αριστόπουλος( 67΄Κοκώνης Ε.), Καρβελάς, Δερβίσης, Κράνης(67΄Κοκώνης Σ), Κούκος, Κώης

ΑΕ Μεσολογγίου ( Γιώργος Γιάκος)

Καραγκούνης, Κοκώνης, Παπανικολάου(46΄Στεργίου), Παναγιωτόπουλος( 79΄ Ντίμο), Λίτσος, Τζαμαλής(69΄Ντζιμάνης), Τσιούνης, Καλοκαίρης, Πιστιόλης, Καβαλλάρης, Βασιλογιάννης(75΄Παλιάτσας)