Μπορεί ο Παναιτωλικός να είναι η πιο ασταθής ομάδα από την είσοδο του 2019, αφού δεν έχει κάνει δύο ίδια διαδοχικά αποτελέσματα, έχει καταφέρει όμως να μετράει 30 βαθμούς.

Και με το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί μπορεί να νιώθει σίγουρος στην κατηγορία και όπου μπορέσει να φτάσει. Το καλύτερο σενάριο είναι να ξεπεράσει και τον Παναθηναϊκό, δεν αποκλείεται όμως να χάσει ακόμα και τρεις ή τέσσερις θέσεις.

Με τον Πανιώνιο έχει την ευκαιρία να πάρει ένα ακόμα τρίποντο, αλλά θα πρέπει για δεύτερη μόλις φορά στη σεζόν να κερδίσει διαδοχικά παιχνίδια στην έδρα του! Και βέβαια να ξεπεράσει και την καλή παράδοση που έχει ο Πανιώνιος στο Αγρίνιο.

Σε οκτώ επισκέψεις του εκεί ο Πανιώνιος μετράει μόλις μια ήττα και τέσσερις νίκες! Αυτή η μοναδική νίκη του Παναιτωλικού ήταν τον Δεκέμβρη του 2014. Μάλιστα με δεδομένο ότι δεν έχει κερδίσει ποτέ και στη Νέα Σμύρνη, αυτή είναι η μοναδική νίκη της ομάδας του Αγρινίου σε 17 αγώνες πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας.

Αν ο Παναιτωλικός είναι ασταθής σε αποτελέσματα, τι να πει κανείς και για τον Πανιώνιο. Χάνει στην έδρα του από τον Απόλλωνα, παίρνει ισοπαλία στο Χαριλάου σε αντίξοες συνθήκες. Νικά τον Παναθηναϊκό 2-0 και χάνει 3-0 στο Περιστέρι.

Με τους 26 βαθμούς που έχει δεν κινδυνεύει προς το παρόν. Λογικά θα μαζέψει τους βαθμούς που θέλει, καθώς οι επτά αγώνες που του έχουν μείνει είναι όλοι με τις ομάδες της περιφέρειας, τέσσερις έξω και τρεις μέσα.

Η πρώτη φορά στην ιστορία που έπαιξαν στο Αγρίνιο ήταν στις 7 Δεκεμβρίου 1975. Ο Πανιώνιος με γκολ του Δημήτρη Μαυρίκη στο 27’ με σουτ είχε νικήσει με 1-0. Σε εκείνο το παιχνίδι είχε κάνει το ντεμπούτο του ο Πέτρος Μίχος σαν αλλαγή στον Κώστα Τάκο. Ο Μίχος έπαιξε τελικά 403 αγώνες Α’ Εθνικής, 80 από αυτούς με τη φανέλα του Πανιωνίου.

 

Η ιστορία
Νίκες Παναιτωλικού: 1

Ισοπαλίες: 5

Νίκες Πανιωνίου: 11

 

Με γηπεδούχο τον Παναιτωλικό
Νίκες Παναιτωλικού: 1

Ισοπαλίες: 3

Νίκες Πανιωνίου: 4

 

Στον πρώτο γύρο

Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018, 17.15
Πανιώνιος – Παναιτωλικός 3-0
(2’ σουτ Μασούρας, 5’ σουτ Κόρμπος, 27’ σουτ Ντουρμισάι)

http://www.superleaguegreece.net