Ο Αργεντινός οδήγησε χθες τον Παναιτωλικό σε μία μεγάλη νίκη και εξήγησε στο gazzetta.gr γιατί πανηγύρισε έντονα όλα τα «κυανοκίτρινα» γκολ

Το τέλειο άγγιξε χθες ο Φράνκο Μάζουρεκ, καθώς ο Αργεντινός χαφ σημείωσε δύο γκολ και έδωσε μία ασίστ, στο 5-0 του Παναιτωλικού επί του Πανιωνίου. Ο 26χρονος έβγαλε ενέργεια και μάλιστα ήταν αρκετά εκδηλωτικός, καθώς σε κάθε «κυανοκίτρινο» τέρμα και κυρίως στα προσωπικά του, έδειχνε σαν να… ξεσπά. Ο ίδιος εξήγησε στο gazzetta.gr το γιατί. «Ημουν στεναχωρημένος που δεν πήγαμε καλά στον αγώνα της Τρίπολης και γενικότερα νιώθω άσχημα κάθε φορά που χάνω ευκαιρίες. Ηθελα να το βγάλω από μέσα μου και για αυτό πανηγύρισα έτσι. Αλλά πιο πολύ επειδή προερχόμασταν από μία κακή εμφάνιση», μας είπε σχετικά.
Μικρός το δέμας (1.65), ξέρει πολύ μπάλα και μάλιστα, στο 40′ της χθεσινής αναμέτρησης βρήκε δίχτυα από αέρος από το ύψος της μικρής περιοχής, με όμορφη κεφαλιά-λόμπα. «Εχω πάντα ευκαιρίες  με το κεφάλι. Παρότι κοντός (σ.σ. γέλια). Φέτος σκόραρα με ανάλογο τρόπο στα Γιάννινα, ενώ τόσο με τον ΠΑΣ όσο και κόντρα στον Απόλλωνα είχα ευκαιρίες να πετύχω γκολ με κεφαλιά. Είμαι πάντα χαρούμενος όταν σκοράρω, ανεξάρτητα το πως».
Μετά και το χθεσινό αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός «σκαρφάλωσε» στην 6η θέση και απέκτησε το δικαίωμα να «βλέπει» πεντάδα. Το εγχείρημα για τα «καναρίνια» είναι δύσκολο, όπως άλλωστε τόνισε και ο ίδιος, όμως στο Αγρίνιο δεν θα… πέσουν αμαχητί. «Είναι όνειρο η Ευρώπη. Κοίτα ξέρουμε πως έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Θα παίξουμε με τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδος, αλλά θα το ‘παλέψουμε’ και ότι βγει…  Το σκεφτόμαστε και το έχουμε ως όνειρο».
Οσο για τον ίδιο, η ομάδα είναι πάνω από όλα. «Αισθάνομαι καλά και το μόνο που σκέφτομαι συνεχώς είναι να γίνομαι καλύτερος και να βοηθήσω τον Παναιτωλικό να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί. Αυτό μόνο με απασχολεί», ήταν τα λόγια του.