Το εγκώμιο του Αντελίνο Βιεϊρίνια έπλεξε ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η προσωπικότητα του Πορτογάλου είναι η έννοια του αρχηγού.

Οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος, η μία εξουδετέρωσε την άλλη. Στο δεύτερο ημίχρονο βάζοντας το γκολ χωρίς να έχουμε απειλήσει ιδιαίτερα ανέβηκε η ψυχολογία μας. Θεωρώ ότι το ματς ξεκλείδωσε για τον ΠΑΟΚ με το απίστευτο γκολ που έβαλε ο Βιεϊρίνια. Εκεί φάνηκε η ποιότητα του ΠΑΟΚ και αυτό το γκολ έδωσε φτερά στον αντίπαλο. Εμάς έπεσε η ψυχολογία μας και από στατική φάση που ξέραμε από πριν αλλά ήταν πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσουμε, ήρθε αυτή η ήττα. Δεν έχω κάποιο παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου. Ότι είχαμε πει το τήρησαν κατά γράμμα αλλά είναι κάποια πράγματα όπως αυτό το απίστευτο γκολ από εκεί που δεν το περιμένεις που γυρίζει την πλάστιγγα προς τον αντίπαλο. Ένα αντίπαλο που έχει πολύ εμπειρία και ποιότητα. Εμείς σε αυτό το κομμάτι αυτή τη στιγμή υστερούμε, ειδικά από την εμπειρία αλλά μέσα από αυτά τα παιχνίδια οι ποδοσφαιριστές μας παίρνουν εμπειρίες και αυτό θα το βρει μπροστά ο Παναιτωλικός στο μέλλον. Η νίκη του ΠΑΟΚ ήταν δίκαιη και νομίζω ότι είναι ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και με την εικόνα του δίκαια θα στεφθεί πρωταθλητής».

Σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε για τον Βιεϊρίνια, τόνισε: « Η ποιότητα και η προσωπικότητα του Βιεϊρίνια είναι η έννοια του αρχηγού. Δεν ξέρω αν είναι δικό του το πρωτάθλημα αλλά σίγουρα έχει μεγάλο μερίδιο από αυτό».