Ο Απόλλων Δοκιμίου κρατούσε τον βαθμό της ισοπαλίας στα ..χέρια του μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, όπου ο Αλεξόπουλος εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της άμυνας και με σουτ έδωσε την πολύτιμη νίκη στο ΑΟ Χάλκειας (2-1).

Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας με διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα. Ο ΑΟ Χάλκειας πήρε την νίκη έφτασε τους 45 βαθμούς στο πρωτάθλημα, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο , την ήττα του Τρίκαρδου , και ελπίζει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να παραμείνει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι-οφ.

Όσο αφορά την εικόνα του αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Γαυρολίμνης ο Απόλλωνας προηγήθηκε στο 8΄με σουτ από τον Δαλαγιώργο. Σκορ το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΑΟ Χάλκειας ανέβασε… στροφές και στο 53΄ο Γιαβρούτας έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Το τελικό 2-1 όπως αναφέραμε και τον πρόλογο διαμόρφωσε ο Αλεξόπουλος στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης

 

Διαιτητής: Γκιάφης, Βοηθοί: Βασιλόπουλος, Κουτρομάνος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Χάλκειας (Περικλής Παπαποστόλου)

Ανδρεόπουλος, Γιαβρούτας(90΄Ντούμας), Παναγιωτόπουλος(85΄ Μυλωνάς), Παπαποστόλου, Νασόπουλος, Δάλλας, Βαλμάς, Δαβάνης(85΄ Βαλής), Κάκκος, Αδραχτάς, Αλμπάνης(46΄Αλεξόπουλος)

Απόλλων Δοκιμίου (Ανδρέας Κονδύλης)

Μπαλάσκας, Μπαλάφας, Μυλωνάς, Δαλαγιώργος, Ψηφής, Κόκκαλης, Ξευγένης(63΄Κονδύλης), Αθανασίου, Καταρέλος, Καμμένος (73΄Κοσυφαρίνης), Σπυριλιώτης

** Η διοίκηση του Απόλλωνα Δοκιμίου θέλει να ευχαριστήσει την ομάδα του ΑΟ Χάλκειας για την φιλοξενία που παρείχε στα μέλη της αποστολής .