Σπουδαία εντός έδρας νίκη πέτυχε η Μεδεών Κατούνας επί του Αρακυνθου με 3-1 , φτάνοντας τους 30 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας.

Η ομάδα του Μόρις Τσάβιτς ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και μόλις στο 4΄ο Τσιτσομήτσος άνοιξε το σκορ για την Μεδεών (σκορ ημιχρόνου)

Στην επανάληψη η είσοδος του Παπαδόπουλου στον αγωνιστικό χώρο έδωσε επιθετική πνοη στον Αράκυνθο που κατάφερε με δικό του γκολ(54΄) να φέρει το ματς στα «ισα». Ο Κοτρότσος όμως δυο λεπτά αργότερα έδωσε και πάλι προβάδισμα στην Μεδεών για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 ο Τσιτσομήστος στο 69΄.

Πλέον η Μεδών Κατούνας είναι πολύ κοντά στην παραμονή στην κατηγορία δίχως αγώνα μπαράζ, από την στιγμή που μπορεί στα τρία τελευταία ματς της κατηγορίας να κάνει δυο νίκες και να φτάσει το όριο των 36 βαθμών.

Διαιτητής : Καλαμάρης, Βοηθοί : Κακατσίδης, Κουτρομάνος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Μεδεών Κατούνας (Μόρις Τσίβιτς)

Τηλεμάχου,, Κόκκοτος, Νούλας, Ξανθόπουλος Δ., Ξανθόπουλος Π., Προδρομίτης (59′ Κολύδας), Κουσκούνης (80′ Γεροχρήστος), Κοσυφαρίνης, Τσιτσομήτσος, Κοτρότσος, Ρουστεμάι
Αράκυνθος Ματαράγκας (Σπύρος  Μπούρδος)

Καραδήμας (29′ λ.τ. Γκρέκας), Ιορδανίδης (50′ Παπαδόπουλος), Ευαγγελόπουλος, Σταμουλακάτος (33′ Μπανάκας), Παναγιωτόπουλος, Αλεξανδρής, Τραγουλιάς, Ζιάκκας, Ευθυμίου, Βδουκάκης, Χαραλάμπους (67′ Αλπέντζος)