Ο ΟΦΗ έχει τέσσερα ορθάνοιχτα θέματα αυτή την στιγμή και δίνει την μάχη του σχεδόν παντού με μπροστάρη τον Μιχάλη Μπούση.

 Ο ιδιοκτήτης της ομάδας παραμένει στην Ελλάδα μέχρι να εκδικαστεί και να βγει η απόφαση της έφεσης που έχουν καταθέσει οι Κρητικοί για τον υποβιβασμό της ομάδας λόγω του σκανδάλου στο περσινό ματς με τον Αιγινιακό. Από εκεί και πέρα αγωνιστικά ο ΟΦΗ δίνει το δικό του Survivor για να παραμείνει στην Super League με τον ομογενή επιχειρηματία να εμψυχώνει τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Παράλληλα προχωράνε οι επαφές με τον Δήμο για την εκμετάλλευση της έκτασης του Σκαφαδαρά και την εξάπλωση του προπονητικού κέντρου της ομάδας.

Το τέταρτο και ίσως σημαντικό πρότζεκτ έχει να κάνει με τον καπετάνιο που θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας και θα αναλάβει να οδηγήσει τον ΟΦΗ στη νέα αυτή εποχή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εκλεκτός του Μιχάλη Μπούση είναι ο… κουμπάρος της γυναίκας του. Ποιος; Ο Τραϊανός Δέλλας.

Η σύζυγος του Κολοσσού συνδέεται με ισχυρούς δεσμούς φιλίας με την γυναίκα του ιδιοκτήτη του ΟΦΗ, κάτι που οδήγησε και στην κουμπαριά τους. Ο Μπούσης εκτιμάει απεριόριστα τον Δέλλα ως προσωπικότητα και προπονητή και του έχει προτείνει να πάει στο Ηράκλειο και να ξεκινήσουν μαζί να γράφουν τις νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία της ομάδας. Με ένα πλάνο που θα στηρίζεται σε υγιείς βάσεις και σε βάθος χρόνου θα έχει την επαναφορά του ΟΦΗ στους ισχυρούς του πρωταθλήματος ανεβαίνοντας τα σκαλιά αργά και σταθερά.

https://www.to10.gr