Ο αμυντικός του Παναιτωλικού Ενέα Μιχάι στη ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ, απαντάει στους φιλάθλους και επισημαίνει ότι “στόχος της ομάδας είναι να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει.”

 

Ντίνος Ζάγκας

Που μπορεί να φτάσει ο Παναιτωλικός; Η Ευρώπη αποτελεί στόχο της ομάδας;

Θα παλέψουμε κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Στόχος της ομάδας είναι να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει.

 

Ιωάννης Κηρύκος

Καλησπέρα καταρχάς στον Ενέα. Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι ποιο είναι το όνειρο του για την δική του πορεία και του Παναιτωλικού. Εύχομαι να είναι υγιής και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στην καριέρα του.

Όνειρο προσωπικό είναι να καταφέρω να αγωνιστώ σε υψηλότερο επίπεδο κάποια στιγμή ακόμα και εκτός Ελλάδας. Θα ήθελα να παίξω στο Champions League είναι όνειρο μου. Στόχος μου με την ομάδα είναι κάποια στιγμή να καταφέρουμε να παίξουμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

 

Αντώνιος Σαγιάννης

Πριν ακόμα αρχίσεις τις εμφανίσεις σου με την ομάδα του Παναιτωλικού, σε χρησιμοποιούσα στο football manager στο αρχικό σχήμα της ομάδας μας ενώ οι φίλοι μου αναρωτιόντουσαν ποιος είσαι και γιατί σε βάζω βασικό. Μετά από δυο χρονιά που παίζεις στο βασικό σχήμα όλοι κατάλαβαν τις δυνατότητες που έχεις. Πως αισθάνεσαι για την εξέλιξή σου, την αναγνωσιμότητα που πήρες, καθώς και τις προσδοκίες της ομάδας μας που δικαίωσες;

Από την πρώτη στιγμή που έγινα επαγγελματίας προσπάθησα να αποδείξω πως είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία αντεπεξήλθα όπως έπρεπε. Η αναγνωρισιμότητα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ποδοσφαίρου αλλά αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να σε επηρεάζει. Είμαι χαρούμενος με όσα έχω καταφέρει έως τώρα όμως ο αγώνας δεν σταματά και αυτό που πρέπει να κάνω καθημερινά είναι να δικαιώνω εμένα και τους ανθρώπους που με πίστεψαν.

 

Γιώργος Γιαννάκης

Είχες δηλώσει πως θέλεις να αγωνιστείς για την Εθνική ομάδα της Ελλάδος. Τι σε έκανε να αλλάξεις την απόφασή σου; Από τη στιγμή που θέλεις να παίξεις για την Ελλάδα, περιμένεις να ανταμειφθείς με μια κλήση σου…

Είναι αλήθεια πως ήταν επιθυμία μου στην αρχή αλλά από την πλευρά της Εθνική Ελλάδος  δεν υπήρχε ζωηρό ενδιαφέρον. Από την άλλη η εθνική Αλβανίας έκανε σχεδόν ένα χρόνο τεράστια προσπάθεια, το εκτίμησα και νιώθω δικαιωμένος με την επιλογή μου. Έχω αγωνιστεί σε διεθνές επίπεδο με παίκτες που παίζουν στα κορυφαία πρωταθλήματα και έχω κερδίσει πολλά από αυτό.

 

Νικόλαος Π. Αντωνίου

Τι έκανε ο Παναιτωλικός μας για σένα και τι παραπάνω θα έκανες εσύ για την ομάδα μας;

Ο Παναιτωλικός με πήρε από την Ρόδο και εκπλήρωσε το όνειρό μου, έγινα επαγγελματίας και αγωνίζομαι στην Super League. Αυτό που κάνω παραπάνω καθημερινά για την ομάδα αλλά και εμένα φυσικά, είναι να προπονούμαι σκληρά για να γίνω καλύτερος και με την απόδοση μου να βοηθάω σε κάθε παιχνίδι.

 

Γιώργος Καμαριάρης

Φέτος η έξοδος για την Ευρώπη είναι λίγο δύσκολη αλλά θεωρείς ότι του χρόνου θα είναι εφικτή μια έξοδο προς την Ευρώπη;

Δεν μπορώ να σας απαντήσω σε κάτι μελλοντικό. Το βέβαιο είναι ότι παιδιά με λίγες εμπειρίες φέτος του χρόνου θα είναι πιο έτοιμα να βοηθήσουν την ομάδα, οπότε πιστεύω ότι θα έχουμε ακόμα καλύτερη παρουσία από την φετινή.

 

Δημήτρης Λαϊνάς

Για ποιο λόγο η ομάδα δεν βγάζει το ίδιο πάθος σε όλα τα παιχνίδια;

Κοιτάξτε, οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι δεν γίνεται σε κάθε ματς να έχουν την ίδια απόδοση. Όταν το παιχνίδι δεν πάει καλά, ίσως εμείς οι πιο παλιοί, πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά ώστε να βοηθάμε περισσότερο σε αυτές τις στιγμές. Πάντα έχουμε το ίδιο πάθος αλλά κάποιες φορές τα πράγματα δεν πάνε καλά και εκεί δεν έχουμε αντίδραση. Πρέπει να αποκτήσουμε νοοτροπία νικητή και να το αλλάξουμε αυτό.

 

Μαρία Πατουχά

Πως περνάς τη μέρα σου στο Αγρίνιο και ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό;

Τις περισσότερες ώρες τις περνάω στο Αθλητικό μας Κέντρο, το Emileon και στο σπίτι μου. Το αγαπημένο μου φαγητό είναι πατάτες φούρνου, ψητά λαχανικά και κοτόπουλο!

 

Βασίλης Λόγγος

Ποιος είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχεις αντιμετωπίσει;

Έχω παίξει με καλούς επιθετικούς αλλά αν πρέπει να ξεχωρίσω κάποιους είναι ο Πρίγιοβιτς  και o Αραούχο.

 

Κώστας Μπαλοδήμος

Ποια είναι η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα σου μέχρι σήμερα;

Ξεχωρίζω το ντεμπούτο μου στην Τούμπα, την πρώτη μου εμφάνιση και νίκη στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναθηναϊκό και η συμμετοχή μου στο Nations League απέναντι στην Σκωτία.

 

Νίκος Πετυχάκης

Τι θα ήθελες να πεις σε έναν πιτσιρικά που έχει το όνειρο να γίνει ποδοσφαιριστής;

Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι πρέπει να ΛΑΤΡΕΥΕΙ το ποδόσφαιρο και να θυμίζει στον εαυτό του ότι η κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία να γίνεται καλύτερος. Η συνεχής βελτίωση θα τον κάνει να ξεχωρίσει.

 

Ασπασία Γερουλίδου

Τι ξεχωρίζεις από την παρουσία σου στην ομάδα;

Κάθε αγώνας με τον Παναιτωλικό για εμένα είναι μια ξεχωριστή στιγμή.

 

ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΕΑ ΜΙΧΑΪ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ Ο κ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΑΓΙΑΝΝΗΣ.