Στον πρώτο αγώνα play-out που έγινε την Κυριακή στο γήπεδο της Παλαιομάνινας η γηπεδούχος Φλόγα νίκησε με 3-1 τον ΑΟ Αρχοντοχωρίου , και έκανε σημαντικό βήμα παραμονής στην Β΄κατηγορία.

Η ομάδα του Χρήστου Ναούμη ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και σε διάστημα 20 λεπτών πέτυχε τα 3 γκολ της νίκης. Στο 17΄ο Μίχας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, και 10 λεπτά αργότερα ο Ναούμης Κ.Α. διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα του. Στο 35΄ο Ζώγας Ι. πέτυχε το τρίτο γκολ της Φλόγας και ….κάπου εκεί τελείωσε η αναμέτρηση.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, πέντε λεπτά πριν την λήξη του αγώνα με σκόρερ τον Ρονέρι.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα γίνει η δεύτερη αναμέτρηση στο γήπεδο του Αρχοντοχωρίου . Μετά την ολοκλήρωση των δύο αυτών αγώνων, στην κατηγορία θα παραμείνει το σωματείο που συγκέντρωσε τους πιο πολλούς βαθμούς. Σε περίπτωση που οι βαθμοί είναι ίδιοι, στην κατηγορία παραμένει το σωματείο που κατέλαβε την 9η θέση στην κανονική περίοδο,(ΑΟ Αρχοντοχωρίου) ανεξαρτήτως της διαφοράς τερμάτων στους αγώνες play-out.

Διαιτητής : Προβίδας, Βοηθοί: Κελεπούρης, Κορδολαίμης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Φλόγα Παλαιομάνινας

Ελευθεράτος, Τόγιας, Ράπτης, Χολέβας, Ναούμης Κ.Α., Ζώγας Β., Μίχας, Ναούμης Κ (87΄Τσώλης), Ζώγας Ι., Νιτσάκης, Γκάιντας

ΑΟ Αρχοντοχωρίου

Πεταλιάς Μ., Πεταλιάς Ν., Πάβελης, Παπαναστάσης, Ζήσης, Καυμενάκης, Κρίθυμος, Κανιώτης, Καρκάσης, Ρονέρι, Μπλάνης.

Εκκρεμούν οι αλλαγές