Στο γήπεδο της Σκουτεράς η γηπεδούχος ομάδα νίκησε με 2-0 τον Πανοχθιακό και ελπίζει στην παραμονή στην Β΄κατηγορία.

Ήταν ένα δυνατό ματς με φάσεις εκατέρωθεν, καθώς και οι δυο ομάδες ήθελαν την νίκη. Μετά από το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς και στο 65΄ο Κωστόπουλος Δ. «έσπασε» το τεχνικό οφσάιντ των φιλοξενούμενων και με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ για τον ΑΟ Σκουτεράς. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 77΄ο Ακούλι.

Από την άλλη μεριά ο Πανοχθιακός δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τον Πετρονικολό, ενώ στο φινάλε του αγώνα ο Τύμπας με απευθείας εκτέλεση φάουλ «σημάδεψε» το δοκάρι του Κόκκαλη.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (αναμένεται ο ορισμός από την ΕΠΣΑ)θα γίνει η δεύτερη αναμέτρηση των δυο ομάδων στο γήπεδο των Οχθιων.

Μετά την ολοκλήρωση των δύο αυτών αγώνων, στην κατηγορία θα παραμείνει το σωματείο που συγκέντρωσε τους πιο πολλούς βαθμούς. Σε περίπτωση που οι βαθμοί είναι ίδιοι, στην κατηγορία παραμένει το σωματείο που κατέλαβε την 9η θέση (Πανοχθιακός) στην κανονική περίοδο, ανεξαρτήτως της διαφοράς τερμάτων στους αγώνες play-out

Διαιτητής : Καλαμάρης, Βοηθοί: Κασβίκης, Βελαώρας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Σκουτεράς (Δημήτρης Χήρας)

Κόκκαλης, Ακούλι, Κωστόπουλος Α., Κωστόπουλος Δ., Κωστοπουλος Γ., Τασούλης, Γιαννοκώστας, Μυριούνης Π (77΄Καραγιώργος) Μυριούνης Π.., Πριτσούλης (81΄Παπαχρήστος), Γρίβας (46΄Αλ Γιουσέφ)

ΑΟ Πανοχθιακός (Δημήτρης Τσέπας)

Κάκκος, Γκουτσέλης (57΄Δήμος), Τσαμπάζης, (65΄Μπαρδάκης), Νιτσάκης, Καμπέρης (75΄Ζώης), Τσέπας Σ., Ρούσσος, Τύμπας, Σουροβέλης, Πετρονικολός, Τσέπας Ε.