Μια λαμπάδα ίσα με το μπόι του Βασίλη Τουρλίδα θα πρέπει να ανάψουν στον ΑΟ Ρηγανά για να αποδώσουν στον επιθετικό της ομάδας τα εύσημα για την Σαββατιάτικη νίκη επί του Αράκυνθου με 2-0.. Μια νίκη που επιτρέπει στην ομάδα του ΑΟ Ρηγανά έστω και προσωρινά να βρεθεί εκτός επικίνδυνης ζώνης καθώς υπερτερεί σε ισοβαθμία απέναντι σε Απόλλωνα Δοκιμίου και Μεδεών Κατούνας.

Ο Βασιλης Τουρλίδας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης για λογαριασμό του ΑΟ Ρηγανά, αφού ήταν αυτός που πέτυχε και τα δυο τέρματα της ομάδας του δίνοντας 3 πολύτιμους βαθμούς, και ελπίδα για το φινάλε του πρωταθλήματος. Ο υψηλόσωμος επιθετικός αγωνίσθηκε για περίπου 25 λεπτά, κάνοντας αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη περιοχή!!!

Από την άλλη μεριά ο Αράκυνθος Ματαράγκας είναι από το Σάββατο το απόγευμα και μαθηματικά στην Β΄κατηγορία , μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης

7′ Δυνατό σουτ Αυγέρη έξω απ’ την περιοχή , θα διώξει σε κόρνερ με τα ακροδαχτυλα ο Καραδημας

10′ Σουτ Ευθυμίου θα μπλοκάρει ο Μαυρουλιας

16′ Δυνατό σουτ Ευαγγελοπουλου άουτ

18′ Σουτ του Βδουκακη πάνω απ’ το δοκάρι

46′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ρηγανα με τον Μικροπουλο να βρίσκεται σε καλή θέση απέναντι από τον τερματοφύλακα , αλλά το σουτ ήταν άστοχο.

47′ Δυνατό σουτ του Αυγέρη λίγο άουτ

53′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) στον Μπανακα για αντιαθλητικό φάουλ  πάνω στον Κουρσαρη . Με 10 συνεχίζουν οι γηπεδούχοι

68′ Σέντρα του Αυγέρη απ τα αριστερά στην μικρή περιοχή … ο Τουρλιδας δεν προλαβαίνει να πλασάρει προ κενής εστίας

71′ Δυνατό σουτ Καλογερακη άουτ

75′ Απευθείας εκτέλεση φαουλ από τον Ζαχαράκη θα αποκρούσει εντυπωσιακά ο Καραδήμας

76′ ΓΚΟΛ 0-1 Σέντρα του  Αυγέρη στην μικρή περιοχή προβολή από τον Τουρλίδα η μπάλα στα δίχτυα

94′ ΓΚΟΛ  0-2 Ο Τουρλίδας με σουτ διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα

Διαιτητής : Καλαμάρης, Βοηθοι Καλαμπόκης, Κουτρομάνος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αράκυνθος Ματαράγκας (Σπύρος Μπούρδος)

Καραδήμας, Τραγουλιάς, Ευαγγελόπουλος(92΄Σταμουλακάτος), Χαραλάμπους , Παναγιωτόπουλος, Αλεξανδρής, Αλπέντζος, Ζιάκας(61΄Παπαδόπουλος), Ευθυμίου, Βδουκάκης, Μπανάκας

ΑΟ Ρηγανά

Μαυρούλιας, Καλογεράκης(92΄Τσάκνης), Κάππας, Κορομηλάς Φ.(87΄Φάτσαλης), Κουρσάρης, Καραχάλιος, Μικρόπουλος, Ζαχαράκης, Φραγκούλης, Κορομηλάς Α.(67΄Τουρλίδας), Αυγέρης(77΄Στραβοδήμος)